2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي به حق اخيك الحسين ای برطرف کننده غم و اندوه از روی حسین بح ...

عزيزم ان شاالله باب الحوائج نگاه ويژه بهت كنه و همين ى جنينت بشه چشم و چراغ خونه و ديگه دنبال دكتر و مركز جديد نباشى

برات ى دور صلوات ميفرستم و اية الكرسى ميخونم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزيزم ان شاالله باب الحوائج نگاه ويژه بهت كنه و همين ى جنينت بشه چشم و چراغ خونه و ديگه دنبال دكتر و ...

ممنونم عزیزم انشاءالله مال دوسال پیش ی تاپیک از خودم دیدم خیلی امروز دلم گرفت خیلی تا چند سال پیش دنبال علائم بودم 😭

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم انشاءالله مال دوسال پیش ی تاپیک از خودم دیدم خیلی امروز دلم گرفت خیلی تا چند سال پیش دن ...

اين راههارو همه مون رفتيم و ميفهممت

منم تو دايركتم خيلى پيامها دارم مال٤-٥سال پيش ك الان همه اونا بچه هاشون بزرگ شدن من اول راهم اگرخدا بخواد

ان شاالله ی روز ب گذشته میخندی

اینکه میگن هرچیزی بوقتش شاید ب کم دل رو درد بیاره اما من واقعا درکش کردم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام دوستای گلم.مامانای عزیز معذرت میخوام که میگم من میرم دسشویی احساس میکنم مقعدم متورم شده یعنی اح ...

سلام گلم  مشکل دفع ندارید.درد سوزش خارش .

خونریزی بعد دفع.حتما به جراح عمومی مراجعه کنید

احتمال هموروئید.بیرون زدگی بواسیر باشه 

باید پزشک معاینه کنه تا نظر بده

ان شاءالله چیزی نیست.ولی حتما جراح مراجعه کنید.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
@mairagg     @نسرین_مهر     عزيزاى دل شما ديروز و امروز تاپيك نبوديد عزادا ...

سلام فریناز جان خوبی  میام پیاما رو میخونم ولی کم پیام میذارم یکم سرم گرم عزاداری هاس ان شاالله که هممنون تو این روزا حاجت روا بشیم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

سلام عزیزای دلم مهروبونای خودم وحاجت دارها.

امروز به نیت حوائج مشترکمون که نی نی های سالم وصالح هستش.با کمک همسرم  به نیت قمربنی هاشم باب الحوائج واباعبدالله وهمه عزیزان دشت کربلا غذای نذری پختیم وپخش کردیم. 

ان شاءالله خدا ثوابش به پای هممون بنویسه.

وهمین امسال به زودی زود حاجت قلبی همه عزیزان مستجاب بشه 

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین امشب کروبنا بحق اخیر الحسین   

التماس دعا دارم ازهمتون.

نه ندارم.ولی ببخشید دست زدن نمیشه موقع شستشودردمیگیره.دکترزنان دارونمیده؟

آخه باید حتما جراح ببینه.اگر بیرون زدگی باشه .شبیه یه زائده اضافی هست که با یه جراحی لیزر برطرف میشه

دارو هست ولی برای هموروئید هستش

من چون خودم یه مقدار تو سفر این مشکل برام پیش میاد شیافت یادمان داخلی آنتی هموروئید از داروخانه روزی ۳باراستفاده میکنم

ولی شما باید برین جراح عمومی خانم که راحت باشین

سلام فریناز جان خوبی  میام پیاما رو میخونم ولی کم پیام میذارم یکم سرم گرم عزاداری هاس ان شاالله ...

سلام عزیزم

ان شاالله ک قبول باشه 

التماس دعا

همین ک بدونیم خوبین کافیه قشنگم💚

نه ندارم.ولی ببخشید دست زدن نمیشه موقع شستشودردمیگیره.دکترزنان دارونمیده؟

عزیزم تو این چند روز اخیر یبوست نداشتی ک با فشار دفع کرده باشی؟

بعید نیدونم دکتر زنان دارو بده ولی بپرسی ازشون بد تیست

سلام عزیزای دلم مهروبونای خودم وحاجت دارها. امروز به نیت حوائج مشترکمون که نی نی های سالم وصالح هست ...

عزیزم قبول باشه

ان شاالله ک حضرت ابوالفضل حاجتروات کرده همین امروز و به زودی خواهروبرادری به پسر دوست داشتنیت عطا میکنه

ان شاالله ک نگاه خانم ام البنین از زندگیت برداشته نشه

سلام عزیزای دلم مهروبونای خودم وحاجت دارها. امروز به نیت حوائج مشترکمون که نی نی های سالم وصالح هست ...

سلام. قبول باشه ان شاء الله 

ان شاء الله بحق این روزها همه دوستان حاجت روا بشن. 

التماس دعا 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
عزیزم قبول باشه ان شاالله ک حضرت ابوالفضل حاجتروات کرده همین امروز و به زودی خواهروبرادری به پسر دو ...

ان شاءالله عزیزم با دعای خیر شما