2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
هانیل باورت نمیشه من اصلا شلوار نمیپوشم تو خونه😂 ی تاپ بلند میپوشم و یاعلی😅 اصنم خیلی رعایت میکن ...

خيلي هم عالي منم همينم 😁 خواهش ميكنم عزيزم ان شاالله كه خيره 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
😭😭😭😭😭😭😭😭😭 امروز امروز و فردا به نيابت از شما دو ركعت نماز ميخونم هديه به سيدالشهدا و تم ...

قربون دل مهربونتون...🙏

خدا نگهدار تودلیتون باشه الهی💙🙏

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربون دل مهربونتون...🙏 خدا نگهدار تودلیتون باشه الهی💙🙏

عزيزم به نيابت از شما و هديه به روح مطهر سيدالشهدا (ع) دو ركعت نماز خوندم و با تمام وجودم از اقا امام حسين خواستم شفاعت كنه شما رو براي اولاد سالم و صالح، ان شاالله كه حاجت روا بخير و مصلحت بشيد 🤲🌹

خانمهاي صبور، مامان خانمهاي مهربون 🌹❤️

به نيابت از همگي و هديه به آقا ابالفضل العباس (ع) دو ركعت نماز خوندم، ان شاالله كه به حق اين روزهاي عزيز و به حق ناله هاي زينب همگي حاجت روا بخير و مصلحت بشيد و زير سايه امام زمان و تحت شفاعت ائمه اطهار و اهل بيتشون خصوصا سقاي كربلا خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخير بشيد در كنار خانواده و عزيزانتون 🤲🌹😭

@عبدالواحد     سلام عزیزم به نیت شما سوره حدید خوندم امیدوارم به زودی به خواسته قلبیتون ...

الهی امین 

ممنونم عزیزم 

ان شاالله شما هم همینطور  حاجت روا بشی 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام عزيزم خوبي؟ اوضاع احوالت چطوره؟ بعيد ميدونم ربطي به ال آرژنين داشته باشه گلم. امروز نوبت شماست ...

علیکم السلام هانیل جون الحمدالله خوبم 

خودت و نی نیت خوبی؟

منم پریودم نمیاد که ببینم میشه برم سیکل انتقال 

ممنونم از دعای قشنگت ،ان شاالله با دعاهای شما دوستان دلسوز مشکلات از سر راهم برداشته میشه

ان شاالله شما هم این دوران رو به خوبی بگذرونی و بچه ات رو سالم بغل بگیری 

علیکم السلام هانیل جون الحمدالله خوبم  خودت و نی نیت خوبی؟ منم پریودم نمیاد که ببینم میشه برم ...

ما هم خوبيم شكر خدا با دعاي خير شما دوستاي گلم 🌹 توكل بر خدا عزيزم ان شاالله كه خيره و حتما حكمتي داره و برات بهترينها رقم بخوره 🤲🌹

سلام به همه من امروز سیزدهم انتقالم بود بتام شد ۱۱۳۳ ولی جلوش نوشته H کسی میدونه چرا؟؟

سلام مباااارکه آتی جون، شما قبلا یه تاپیک دیگه داشتی درسته؟ منم تو اون تاپیک بودم،آندومتریوز داشتید، میشه از روند درمانت بگی؟؟؟   

ما هم خوبيم شكر خدا با دعاي خير شما دوستاي گلم 🌹 توكل بر خدا عزيزم ان شاالله كه خيره و حتما حكمتي د ...

ممنونم جوابمو دادی 

ان شاالله که همینطوره

همیشه سالم و تندرست باشی عزیزم  

@فرزان3228     سلام .به نیت شما سوره حدید خوندم امیدوارم اگه بارداری باردای خوبی داشته ب ...

سلام عزيز دلم ممنون خيلي محتاج دعام منم قراره جنين انتقال بدم.🌹🌹🌹🙏🙏

انشااله حاجتت روا

امشب دهمین تاسوعای التماسهامه😭 دهمین محرم نذرونیازهامه😭 دهمین تاسوعای گریه و استغاثه و متوسل شدن ...

وایی چه قشنگ نوشتی با خوندن کلمه به کلمه گریه کردم حرف دله منو امسال من انشالله خدا برایه ماها هم میخواد چکار کنیم چاره ای جز صبر نیست 

@عبدالواحد  

عزيز دلمممم، خانم صبور ❤️🌹

با دل شكسته به نيت شما دعاي عهد، زيارت عاشورا و دعاي توسل خوندم. ان شاالله كه حاجت روا بخير و مصلحت بشيد و دامنتون به اولاد سالم و صالح سبز بشه و چشم و چراغ دل و خونتون روشن بشه. الهي كه خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخير باشيد در كنار فرزندان و عزيزانتون و زير سايه امام زمان (عج) 🤲❤️🌹

@عبدالواحد   عزيز دلمممم، خانم صبور ❤️🌹 با دل شكسته به نيت شما دعاي عهد، زيارت عاشو ...

بی نهایت ممنونم هانیل جون

ان شاالله چند برابر این دعا به خودت برگرده

می گویند زن های عرب دلشان که می گیرد، غصه که می افتد به جانشان، راه کج می کنند سوی حرم تو آقا…

می نشیند یک گوشه چادرشان را روی صورتشان می کشند هی می گویند یا عباس ادرکنی، ادرکنی بحق اخیک الحسین،

اصلا حرم ات معروف است به عقده گشایی و باز کردن سفره دل…

می گویند شیعیان مدینه کارشان که گیر می کند روزگار که سخت می گیرد، یک راست می روند پشت دیوارهای بقیع ستون دوم روبروی حرم نبوی می روند و مادرتان را قسم می دهند به شما به شمایی که مشکل گشای دلها‌یی…

می گویند شما کاشف الکرب حسینی آقا…

می گویند هر که می رود کربلا غم های دلش حواله می شود به سوی حرم شما، عقده های دلش باز می شود در آن صحن، دلش آرام می گیرد…

یا عباس!

کرب هایم را برایت آورده ام

غصه هایم را آورده ام

نه راهی به مدینه دارم نه به کربلا . مانده ام در این شهر پر التهاب. مانده ام در این خستگی

نذر کرده ام برای دل خسته ام،نذر کرده ام بنشینم گوشه ای و برای دل خسته ام بخوانم:"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبی بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ”

دریاب این دل را…

دوستان عزيزم

امضاى باب الحوائج امروز و امشب پاى آرزوهاى همه تون ان شاالله🤲🏻💚🤲🏻💚🤲🏻💚🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم