2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684462 پست
سلام عزيزم. استرس نداشته باش كه خيلييييي ضرر داره براي رشد جنين مخصوصا اين اوايلش. توكل كن بر خدا ان ...

انشالله که دعاکنید بحق امام حسین ویارانش نا امیدمون نکنه

فعلا دم دستم نیست رفتم خونه چشم عکس میفرستم

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
سلام بیبی زوم دوباده هاه ضعیف صورتی افتاد چرا پررنگ نمیشه پس دوروز قبل هم زدمــاینجوری کم رنگ بود

با اولین ادرار صبح بود؟ اینکه هاله داره خیلی خوبه. روز چندی؟ انشالله آزمایشت هم عالی میشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام اول صبح بیبی زدم هاله کم صورتی گرفت دوروز پیش اینجوری شد امروز سیزدهم انتقالم  اگر مثبت هس ...

عزیزم تا آزمایش ندی و دو روز بعد تکرار نکنی نمیشه چیزی گفت

اما همینکه هاله داره کلی جای امیدواری داره 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم تا آزمایش ندی و دو روز بعد تکرار نکنی نمیشه چیزی گفت اما همینکه هاله داره کلی جای امیدواری دا ...

دعا کنید برام انشالله دست خالی برنگردم

سلام به همه منم امروز روز ۸ انتقال هستم هیچ علائمی ندارم حتی سینه دردم هم خیلی جزئی شده این چهارمین انتقالمه توکل برخدا نمیدونم اینبار چی میشه خوشبحال اونایی که مثبت شدن برا منم دعا کنین تو این روزا

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
عزیزم‌من میبینم 😍😍😍😍 ایشلا به حق این روزا بتاتم عالی میشه 🤲🤲🤲

انشالله عزیزم 

میبنی اون عکسی که شماره دو روش زدم هاله را دیدی؟

انشالله عزیزم  میبنی اون عکسی که شماره دو روش زدم هاله را دیدی؟

اره عزیزم من دیدم هاله رو نگران نباش همین که هاله هست خوبه 

پررنگ بودمش به غلظت ادرار هم بستگی داره 

کی میری بتا ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
اره عزیزم من دیدم هاله رو نگران نباش همین که هاله هست خوبه  پررنگ بودمش به غلظت ادرار هم بستگی ...

عزیزم جواباتون درمون دردن بخدا 

انشالله بعد عاشورا 

خدایا خودت میدونی چقدر درد کشیدیم تا رسیدیم به این مرحله تو تنها امید مایی هیچ کسی رو در حسرت مادر شدن نگذار الهی امین