2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045770 بازدید | 684483 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من هر سال شب شهادت علی اصغر روضه دارم دعا میکنم ب حق شش ماهه امام حسین ک تا سال دیگه این موقع اونایی ک بچه ندارن باردار بشن اونایی ک باردارن بسلامتی بارشون رو زمین بذارن

وقتی یه سونو گفته قلب تشکیل شده سونو بعدی دلیلی نداره بگه پوچه پوچ ینی کیسه هس جنین نیس 

اگر خدایی نکرده مشکلیم باشه باید بگن جنین قلبش از کار افتاده که اونم در یه صورت دفع میشه اینکه شما خون های لخته ببینید 

دوستان من هر سال شب شهادت علی اصغر روضه دارم دعا میکنم ب حق شش ماهه امام حسین ک تا سال دیگه این موقع ...

تروخدا با دل پاکت منم دعا کن منم جواب ازمایشم هفته دیگه  مثبت بشه 

خیلی دعام کن 🙏

کیا مث بی حالا دائم ضعف داران کم غذا شدن بدنشون داغه عوارض کل امپول بهم چسپیده  فقط ی خارش مدارم 

کسی هست با امپول پروژسترون اینطوری بشه کاش میشد بجای امپول شیاف بزنم 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

سلام بچه ها من روز چهار انتقال جنینم از روزی که انتقال دادم تا همین الان که چهار روز میگذره ذره ایی درد سمت چپ رحم و کلیه ام قطع نشده دلیلی داره ؟ دردی نیست که زیاد اذیت کنه ولی رو مخه و موقع چپ و راست شدن بیشتر حس میشه

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
سرچ کردم نوشته اکسپکتورانت تاثیر بدی رو جنین میذاره

تا جایی‌ک میتونی مایعات و سوپ بخور فک کنم سیتریزین هم خوب نباشه ابجوش و لیمو تازه هم برا گلو خیلی خوبه اب نمک و سرکه هم غرغره کن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
کیا مث بی حالا دائم ضعف داران کم غذا شدن بدنشون داغه عوارض کل امپول بهم چسپیده  فقط ی خارش مدار ...

سلام گلم این علائم رو به فا ل نیک بگیر عزيزم 

یه آمپول آنقدر عوارض نداره 

خدا بخواد داری مامان خانم میشی گلم. 

سلام گلم این علائم رو به فا ل نیک بگیر عزيزم  یه آمپول آنقدر عوارض نداره  خدا بخواد داری ...

چی بگم عزیزم زدم تو اینترنت نوشته بود عوارض امپول من همشو دارم جز خارش 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰