2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045770 بازدید | 684483 پست
شکمم خیلی بزرگ شده نه اصلا مشکلی نداشتم میرفتم دکتر ولی سونو نمیکرد میگفت نیاز نیست

لااقل خودت بيرون ى سونو ميرفتى صداى قلب رو بشنوى

نميدونم والا الان چ جوره

ان تى رو دكتر خودت سونو كرد؟

من در عجبم تو اين شش هفته همينجورى بدون هيچى برات پيش برده

البته خب ماهم ك تكرار سونو داشتيم بخاطر هماتوم بود اكثرا اما اصولا تو هفته هشتم و نهم ى سونو قلب ميكنن ك  تعداد و منظم بودن ضربان قلب و اينا رو چك كنن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمایی که باردارین نبض روی شکمتون احساس میکنید؟

من ك اصلا هيچى ندارم

شايدم دليلش خلفى بودن جفتم باشه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
من ۶ماه نیستم ۱۲ هفته ام

ببخشيد منظورم اين شش هفته گذشته بود

ببخشيد منظورم اين شش هفته گذشته بود

نمیدونم شانس من بود تو این مدت ۲بار رفتم پیش دکترم دفعه اول که فقط به شکمم دست زد و دفعه دومم گفت چون میخوای بری ان تی دیگه سونوت نمیکنم برای ان تی رفتم پیش یه دکتر دیگه 

شياف من چربى نداره قرص گچى هست خشك هم ك ميكنم هميشه فقط لباس زير نميتونم نپوشم مگر ك درازكش باشم چو ...

من که خودم از مجردیم عادت نداشتم لباس زیر بپوشم 🙈

باز دستمال بذاری بهتره تا شورت، اینجوری هوا بیشتر رد و بدل میشه رطوبت و گرمای کمتری اون منطقه ایجاد میشه‌

یخ رو من قبلا امتحان کردم خیلی خوبه برای خارش، مثلا یک دقیقه بذار ۳۰ ثانیه بردار، دوباره چند بار اینطوری تکرار کن‌

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
من بعد ۱۱ سال باردار شده بودم خانواده من و همسرم خییییلی خوشحال شده بودن نمیدونم باید چیکار کنم

عزيزم واقعا متاسفم نميدونم چى بگم

بنظرم پزشكت قصور كرده وگرنه ديدن قلب تو هفته شش خوب بوده اما دليلى براى ديگه سونو نكردن نبوده

الهى خدا ب دل خودت و همسرت آرامش بده واقعا نميدونم چى بگم

نه سونوی قلب سونوی اخرم بود بابل پیش دکتر نظری میرم ولی منو  سونو نکرد تا اینکه ان تی رفتم پیش ...

عزیزم به نظرم یکم عجیبه، بارداری پوچ وقتیه که جنین اصلا ایجاد نمیشه، وقتی قلب جنین هم رویت میشه دیگه بارداری پوچ امکان نداره، اگر هم خدای نکرده جنین رشد نکرده باشه میگن عدم رشد جنین نه اینکه بارداری پوچ!! لکه بینی یا خونریزی هم نداشتی که بگیم سقط شده متوجه نشدی!!!

جای دیگه برو سونو. ان شاالله که خیره عزیزم 🤲⁦❤️⁩

عزیزم به نظرم یکم عجیبه، بارداری پوچ وقتیه که جنین اصلا ایجاد نمیشه، وقتی قلب جنین هم رویت میشه دیگه ...

همسرم که به هیچ وجه باور نمیکنه میگه جنین هست میگه بعداز سوم اقا میریم دکتر انشالله ولی تا اون موقع از من چیزی نمیمونه 

همسرم که به هیچ وجه باور نمیکنه میگه جنین هست میگه بعداز سوم اقا میریم دکتر انشالله ولی تا اون موقع ...

عزیزم به نظرم همین امروز یا نهااایت شنبه برو بیرون سونو، باید مسئله سریعتر بررسی بشه که اگر خدای نکرده مشکل خاصی هست سریعتر پیگیری و حل بشه، نباید زمان رو از دست بدید.