2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684481 پست
من ریسک نزده گلم من سونوم نشون داد ولی برای فریناز ریسک تو آزمایشش زده که اون جای نگرانی نداره 

برای شما هم جای نگرانی نداره عزیزم یکی از بچه ها ان تیش تو همین تاپیک حدود ۵ بود بچش صحیح و سالم به دنیا اومد گاهی قرار گرفتن بچه ها طوری هستش که نمیشه درست اندازه زد کافیه یکم اشتباه کنن کل اعداد و ارقام اشتباه در میاد. توکل به خدا هیچی نیست

خداياشكرت....❤️ 

بچها هست کسی بی‌بی چک اول یک خط باشه بعد گذشت یک ساعت شاید هم کمتر هاله صورتی  بیفته  کسی تجربشو داره  رویهم انتقال جنینام4روزه بودن لطفا راهنمایی کنید 

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای شما هم جای نگرانی نداره عزیزم یکی از بچه ها ان تیش تو همین تاپیک حدود ۵ بود بچش صحیح و سالم به ...

بخدا که این غربالگریارو باید جمش کنن میدونی چقدر بچه های سالم و بخاطر اشتباهات خودشون سقط کردن؟!😔

سلام بچه ها الان از ازمايشگاه زنگ زدن گفتن جواب ازمايشهات اماده س ى فاكتورت بالاست و امروز بيا سريع ...

عزیزم استرس نداشته باش ان شاالله همه چیز خوب پیش میره برات ایت الکرسی میخوتم 🙏🏻🌷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من یه بار هفته پنجم خونریزی قهوه ای داشتم فورا امپول پرژسترونم رو از یکی کردم دوتا و قطع شد تا دو رو ...

حالا من‌پیام دادم دکترم برا انوکسا منتظرم جواب بده ببینم بزنم یا نه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
دارم سكته ميكنم نسربن جان ريسك سندروم داون خيلى بالاست بالاى ٦ هست نشستم تا برم پيش دكتر

ان شااله چیزی نیست احتمالا همون که بچه ها گفتن بالا بودن سنمون و ای وی اف بودن ریسک بالاتر ..برات دعا میکنم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
۸ هفته هستم گلم نه والا فعلا تیکر نذاشتم 😁 راستی پروژسترون رو باید  تا چند هفته  استفاده ...

به سلامتی عزیزم‌😍😍😍 

والا به من گفت سر ۶ هفته قطع کن ولی تا آمپول رو قطع کردم لکه دیدم دوباره زدمش 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..