2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045756 بازدید | 684483 پست
[QUOTE=247269932]🦋🦋🦋🦋 سلام دوستان من دوشنبه انتقال جنین داشتم از همون روزی که اومدم خونه خارش شد ...

چیکار کنم شبا بدتر میشه اعصاب و روانم همه بهم ریخته شبا نمیتونم درست بخوابم یه دفعه گفتم اینو امتحان کنم دیدم یکم بهتر میشه ولی چشم

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
ممنون گلم کاش .... من تا حالا آی وی اف نکرده بودم نمیدونم این هجم از استرس برای چی بود شاید هم مال ا ...

انشالله عزیزم.منم بار اوله انتقال میدم 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🦋🦋🦋🦋 سلام دوستان من دوشنبه انتقال جنین داشتم از همون روزی که اومدم خونه خارش شدید بیرون واژن دا ...

احتمال داره به خاطر شیاف باشه

من یکی از دوستان به شیاف حساسیت نشون داد اونم خارش و.. داشت

بهتون نگفتن دارویی استفاده کنید؟

چیکار کنم شبا بدتر میشه اعصاب و روانم همه بهم ریخته شبا نمیتونم درست بخوابم یه دفعه گفتم اینو امتحان ...

پماد ان ان جلو خارشو میگیره شبا بزن..

البته بازم نمیدونم عفونت داری یانه... علائمی داری؟؟؟

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
احتمال داره به خاطر شیاف باشه من یکی از دوستان به شیاف حساسیت نشون داد اونم خارش و.. داشت بهتون نگ ...

چرا گفت اگه حس میکنی بخاطر شیافه برو جامدشو بخر استفاده کن

آخه من بار اولم نیست از این ژل استفاده میکنم سری های پیش هم انتقال داشتم با همین بود

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
پماد ان ان جلو خارشو میگیره شبا بزن.. البته بازم نمیدونم عفونت داری یانه... علائمی داری؟؟؟

نه ترشح اینا ندارم اصن فقط خارش و اینکه نصفه شبا  بدتر میشه البته نا گفته نمونه که من ۱۱ شب ژل رو استفاده میکنم

چرا گفت اگه حس میکنی بخاطر شیافه برو جامدشو بخر استفاده کن آخه من بار اولم نیست از این ژل استفاده م ...

برای من هم جامده

خب تغییر بده شاید بهتر شدی،از این ستون به اون ستون فرجه

باز بچه ها میان شاید تجربه ای داشته باشن

فقط سعی کن خودتو نخارونی تا زخم نشه

پماد ان ان جلو خارشو میگیره شبا بزن.. البته بازم نمیدونم عفونت داری یانه... علائمی داری؟؟؟

ضرری نداره برا انتقال جنین ؟ 😪😪😪

سلام بچه ها

الان از ازمايشگاه زنگ زدن گفتن جواب ازمايشهات اماده س ى فاكتورت بالاست و امروز بيا سريعتر ببر دكتر ببينه شايد نياز ب ازمايش تكميلى باشه

از استرس دارم ميميرم هرچى گفتم كدوم فاكتوره گفت توضيح نميتونم بدم

منتظرم شوهرم بياد برم 

دعاكنيد بخير بگذره و چيز مهمى نباشه🥺🥺🥺

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
الهی امین  ژل بازو چطوریه؟مثل چسپ استرادیول است که بچه ها میگفتند؟ قرص داخل رحم چطوری بود؟

نه گلم چسب نبود تیوپ بود که حالت ژل داشت روزی یبار به بازوم میزدم مالش میدادم جذب میشد ببخش اسمش تو ذهنم نیست به پزشکتون بگین با توجه به اندازه اندومتر صلاح بدونه تجویز میکنه 

قرص سیلدنافیل هم فقط یه شب واژن گذاشتم 

البته لوبیا سبز هم پایه اصلی سالادم بود

ولی باور کن خدا بخواد افرادی بودن  با آندومتر ۵ مادر شدن 

برای من هم جامده خب تغییر بده شاید بهتر شدی،از این ستون به اون ستون فرجه باز بچه ها میان شاید تجرب ...

مرسی عزیزم ❤❤❤🙏🙏

ممنونم نسیرین جان انشالله هرچی ثوابه برسه به دوقلوهات گلم...  باورکن وقتی به همسرم گفتم شیر خش ...

فدای محبتت  عزیزم خیلی لطف کردی 

انشالله که نذرت قبول باشه 

امیدوارم خداوند شنبه دلت رو شاد کنه چون با این کارت دل چند مادر رو شاد میکنی 

سام عزیزم ویتامین ای رو یه روز درمیون ،ویتامین دی رو هر روز و امگا۳ رو دو روز در میون بخور تا زمان ا ...

سلام عزیزم خوبی؟مرسی جوابمو دادی😘😘🌺🌺🙏🙏ویتامین دی هرروز ضرر نداره؟اخه میگن هفته ای یدونه یا ماهی یدونه.من‌رویان میرم نمیدونم دکترم اجازه میده بعد انتقالم اسپرین بخورم یا نه🤔

سلام بچه ها الان از ازمايشگاه زنگ زدن گفتن جواب ازمايشهات اماده س ى فاكتورت بالاست و امروز بيا سريع ...

سلام فریناز گلم 

نگران نباش تو آزمایش اصولا بالا میزنن 

بخاطر ای وی اف بودن ما 

تو رو خدا استرس نداشته باش و آروم باش 

برو بگیر ببین چی زدن تو ان تیت خوب بود خداروشکر جای نگرانی نداره 

آزمایشگاه تا میبینه ای وی اف هستی همه رو با ریسک میزنه 

آرامش داشته باش 

الان به نیت سالم بودن نی نی و آرامش قلبیت هم صلوات میفرستم هم زیارت عاشورا میخونم انشاالله که ختم به خیر بشه