2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست
بیبی زدم هیچی نیفتاد شک کردم  اومدم دکتر آزمایشگاهم گفت احتمالش کمه  حوصله علاف کردن خودمو ...

دختر چه علاف کردنی چرا شما ها اینجوری می کنید دوست من روز ۱۴ بتاش بود ۵۰. الان شما روز ده می خای بتات چند باشه. واقعا که. چی بگم اینقدر حرص ندیدن. یعنی مثبت شدن اینقدر ارزش نداره چند روزم داروهاتو ادامه بدی؟چرا به حرف دکترت گوش نمی دی؟جایی که می خای نتیجه بگیری اینکارو می کنی. 

دوستان کممممممممممکککککک

مرسی عزیزم از راهنماییت . من دکترم فقط پردنیزیولون رو داده میگم هیدروکسی رو خودم بگیرم البته فقط تی ...

خواهش میکنم..نه هر چی دکتر بهت داده رو بخور..مشکل ایمنی من فرق داره که هبدروکسی دارم..ana...ssa تو من بالاس..

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دعا کنید اگه جواب مثبت باعث خوشحالیمه اگه نشد خدا بدلمون صبر عطا کنه 

انشاالله که مثبتی 🙏🙏🙏😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

من عهد کردم با خودم بی بی نزنم 

فقط روز ۱۴ مستقیم میرم ازمایشگاه 

به نظرم بی بی چک فقط بازی با روح و روانه 

ببین دوراه داریم یا منفی میشیم یا مثبت 

تو این ۱۴روز هم ۱۴سال از عمرمون میگذره ولی چی میشه کرد جز توکل حداقل سعی کنیم دیگ خودمونو با بی بی چک عذاب ندیم

من هیچ علائمی ندارم ولی این باز بیشتر داره عذابم میده ولی بازم توکل به خودش داره میبینه چقدر تو این راه عذاب کشیدم ازش خاستم روسیاهم نکنه امیدوارم که صدامو بشنوه

بچه هایی ک جدیدا انتقال دادی چرا انقدر ناامیدید چرا انقدر استرس دارید چرا انقدر عجولید باور کنید با همین فکراتون باعث میشید نگیره  ب خدا توکل کنید  بهش اعتماد کنید حتما دکتر یه چیزی میدونه میگه روزه چهارده یا شونزده برید ازمایش میدونم انتظار سخته میدونم همش یه فکرایی میاد ب ذهن ادم ک میشه نمیشه یکم خودتون و این چند وقته مشغول کنید کتاب بخونید فیلم رمان قرآن تا زمان بگذره خیلی ها دیر بتاشون بالا رفته  باردار بودن  دوستی بوده بتاش خیلی پایین بود اما رشد داشته خدارو شکر مثبت شده از امام حسین بخواید ب دلتون ارامش بده 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
دوستان شیاف واژینال میزارید کمی ازش میریزه بیرون؟؟؟یا من بد میزارم😔

مهم نیست میاد بیرون یه ساعت تا نیم ساعت دراز بکشی جذب میشه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️