2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست
عزیزم چند بار سیکلام کنسل شد بخاطر آندومترم  کیوتن ، فرتیل اید و چندتا مکمل دیگه هم تو‌هر سیکل ...

فرتیل اید مکمل غذایی هستش روی آندومتر تاثیر میذاره ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بعضي دكترا اطنجووورين كه فقط ازمايشگاه موردنظرشونو قبول دارن حتي اگه جاي خوبم داده باشي بازم بافشاري ...

حالا فردا ز بزنم بگم بیان نمونه بگیرن دیگه چاره ای نیست.

آره هرچی آدم نسبت به چیزی محدود میشه حرص و طمعشم بیشتر میشه، حالا خدا رو شکر قندت بالا نرفته، ان شاالله تا آخرشم دیگه بالا نمیره و همینطوری خوب پیش میره 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معجزه جان سلام خوبی ؟ نی نی خوبه ؟ بخدا کلی برات دعا کردم . خوب شدی ؟

سلام عزيزم شما خوووووبين

عاره خداروشكر خوبم استرس بقيه كه تموم شد يكم سرفه دارم هنوز و ضعف تو پاهام دلم ميخاد همش ولو باشم😅ولي در مقايسه با اين دوهفته ميشه بگي از لحاظ روحي رواني عاليم الان خداروشكر

قربونت دل مهربووووونت برم ان شالله مهرماه با يبتاي تپل بياي و دختر نازت صاحب برادربشه🙏❤️

سلام عزيزم شما خوووووبين عاره خداروشكر خوبم استرس بقيه كه تموم شد يكم سرفه دارم هنوز و ضعف تو پاهام ...

خدارو شکر گلم . منم از همسرم‌کرونا رو گرفتم . خدایی سخت بود ولی خب خدارو شکر بالاخره تموم شد . مرسی عزیزم . الهی امین 

انشالله همه به آرزوشون برسن

خدای من خدای معجزه هاست . 
حالا فردا ز بزنم بگم بیان نمونه بگیرن دیگه چاره ای نیست. آره هرچی آدم نسبت به چیزی محدود میشه حرص و ...

براي دوساعته هانيل ميرن دوساعت بعد ميان ديگه؟؟ يا ميشينن همونجا😂اخه سري بعدي هروقت برام بنويسه بتونم براي پسرمم ميخام ببرم بنويسه دكتر بگم بياد خونه بهواي پسرم داشتم بدوساعتش فكر ميكردم داستان نشه😅

ان شالله براهمه 🙏واقعاااا هر مرحلش يه استرس هرچند كوچيك داره گناه داريم بخوايم با نخوردنم اذيت بشيم😀

نه عزيزم اگر چيزى باشه مشخص ميشه شايد باهمون لكه بينى ها دفعش كردى چون براى منم همينجور شد ى روز قب ...

ممنونم عزیزم از راهنماییت خدا خیرت بده 😘😘😘 

خداروشکر ولی این سونو هست ینی تا نرفتم دلم آروم نگرفت 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
مشکل ایمنی داره..باید زیر نظر دکترش برا تنظبمشون پردنیزولان بخوره..و اگر باردار شد به تشخیص دکترش مم ...

ممنونم عزیزم راستش بعد دوبار انتقال منفی توبیمارستان صارم ، به اصرارمن رفت این ازمایشو انجام داد اما چون تبریز زندگی میکنه پیش یه دکتری رفته ازمایششو نشون داده گفتن که ازگلبول های سفید همسرش میگیرن وبهش تزریق میکنن!! این برای چیه اصلا ؟ 🤔من تاحالا نشنیده بودم ، حالا  میخواداونجا بادکتردانایی بره توسیکل پانکچر دوباره ...

خدارو شکر گلم . منم از همسرم‌کرونا رو گرفتم . خدایی سخت بود ولی خب خدارو شکر بالاخره تموم شد . مرسی ...

عاره وقتي عادم توشه مگه تايم ميگذره ولي بخير كه ميگذره يباري از دوشش برداشته ميشه ان شالله هميشه سلامت باشيد و بلا از همتون دورباشه ان شالله🙏

براي دوساعته هانيل ميرن دوساعت بعد ميان ديگه؟؟ يا ميشينن همونجا😂اخه سري بعدي هروقت برام بنويسه بتون ...

نه میشینن با ما صبحانه میخورن 😅😅😅😅

ببین یعنی ترکیدمممم از خنده 🤣🤣🤣🤣😅😅😅😅

واسه من راس ساعت ۶:۳۰ اومد نمونه اول رو‌گرفت، راس ۸:۴۵  هم اومد نمونه دوم رو گرفت. البته من آزمایش غربالگریم هم گفتم بگیره چون وقتش بود.

وای هنوز دارم میخندم 😅😅😅

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام گلم آمپول رو بزن فعلا تا هفته 12 قطع نکن ولی آسپرین و انوکسا رو فعلا استفاده نکن تا لکه بینی خو ...

اره دکتر خودمم گفت تا وقتی لکه میبینی انوکسا اسپرین نزن چون خودشون لکه میارن 

اما من ی فاکتور انعقادیم (پروتئین s) یکم پایین بود برا همین از اول همه سیکلام انوکسا داشتم برا همین نگرانم یکم 

حالا به خودش پیام دادم پرسیدم ازش اینو منتظرم جواب بده ببینم یه وقت مشکلی پیش نیاد برا این 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عاره وقتي عادم توشه مگه تايم ميگذره ولي بخير كه ميگذره يباري از دوشش برداشته ميشه ان شالله هميشه سلا ...

خدارو شکر .آره عزیزم همینطوره . مرسی انشالله شمام سالم و سلامت باشین 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام بچه ها هیئت راو چیکار میکنین نمیرین من برام خیلی سخته نرم حسینه پا منبر نشینم هر سال رفتم تو رو ...

منو بگو امسال شد ٦ ساله كه نرفتم 😭😭😭با تلويزيون ميبينيم شبكه افق پارسال يساعته بود امسال كردن نيم ساعته 😒انگار خيلي برنامه هاي ديگشون جالبه كه قطع ميكنن بعد كانال تلگرام نريماني هم دارم ميرم چندتاهم ازونجا دانلود ميكنم قشنك خودمو خالي ميكنم🥺

منو بگو امسال شد ٦ ساله كه نرفتم 😭😭😭با تلويزيون ميبينيم شبكه افق پارسال يساعته بود امسال كردن نيم ...

😔😭

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
ما که نمیریم و خونه هستیم از تی وی نگاه می‌کنیم  الان تو این وضعیت از طرفی کرونا و ویروس جدید ...

اره عزیزم 😔

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰