2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045776 بازدید | 684484 پست
من فقط یکبار اول هفته هفتم واژینال شدم یه هفته بعد شکمی. البته نگران نباش دکترا خودشون بلدن مشکلی پی ...

نه سه هفته پیش که رفتم پیش دکترم سونوکردگفت قلب تشکیل شده ،بعدگفت سه هفته دیگه بازبیا،فکرمیکنم برای چکاب باشه واینکه جواب آزمایشام روببینه،چون تومطب دستگاه سونوواژینال داره میگم شایددوباره سونوهم بگیره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستان عزیز به خصوص انا جان.

بچه ها من اندومتریوز گرید چهارم.

سال ۹۴با دکتر آصف جاه لاپارا شدم، از قبل لاپارا همش تو سونوها میگفتن لوله چپ هیدروسالپنکس، اما تو لاپارا نگفتن هیدروسالپنکسه، فقط گفتن بسته بوده و بخاطر اندو شکلش رو از دست داده، حتی بعد از لاپارا هم باز تو سونو گاهی میگفتن هیدروسالپنکس. خلاصه که بعد از لاپارا من آی وی اف کردم سال ۹۷ بچه دار شدم.

الان مجدد اقدام کردم و میکرو کردم و ۸جنین برام تشکیل شد، باز تو سونو میگن هیدروسالپنکس و دکتر میگه عکس رنگیتم هیدرو خفیف رو نشون میده و لاپارا کن و بعد انتقال جنین بده. اما من گفتم نه خانم دکتر اینو همیشه برا من زدن بخاطر اندو هست، میگه نه این مال سزارینه، گفتم من نمیخام عمل کنم، دکتر گفت پیشنهاد من عمل هست اما اگر خودت نمیخای، نکن.

بچه ها نظر شما چیه؟ 

ببخشید طولانی بود

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
یه نوع مکمل . مولتی ویتامینه . چه داروهای تقویتی داشتی قبل انتقال ؟

هیچی پپآهان راستی یه کپسول بهم داد نمیدونم چی بود ولی شوهرم کلا یادش رفت کپسولهاشو بخره قرار بود بهمن برم خریدم خورد و نرفتم  و اردیبهشت رفتم تخمک کشی دکترم گفت بخوره چون محیط صنعتی کار میکنه تو جنوب و کیفیت اسپرمهاش میاد پایین ما یادمون رفت راستش ۱۵تا تخمک داشتم ۶تا جنین شد

عزیزم به من  فقط گفته تا انتهای بارداری. توضیح دیگه ای هم نداده میخای بعد از زایمانت کم کم قطع ...

امروز شهر خودم ویزیت شدم گفت ۱ماه بعد بارداری بخور آزمایش نوشت بعدش گفت با نتیجه آزمایش کم می کنیم

خدایا شکرت
[QUOTE=246846577]۳۹ سالمه ،ذخیره ام‌ ۰/۷ بود پارسال آزمایش داده بودم ، اشکال نداره خیلی کمم نیست زخی ...

آره واقعا راس میگی عزیزم اگه خدا بخواد میشه منم به این ایمان دارم دیگه سپردم به خدا ، حتما موقع تخمک کشی میگم 😍، من که آبم میخوام بخورم‌میام اینجا میگم 😃

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
هجدهم وقت سونو دارم عزيزم  تاریخ پانکچر چه ربطی به آزمایش داره؟

سن جنین نشون میده برا من تو ۳۳ سالگی تشکیل شد. احتمال سندروم داون ۲۰ درصد  کمتره تا سن انتقالم که ۳۵ بود

خدایا شکرت
هیچی پپآهان راستی یه کپسول بهم داد نمیدونم چی بود ولی شوهرم کلا یادش رفت کپسولهاشو بخره قرار بود بهم ...

انشالله که گل پسراتم بچسبن به دلت . من دکتر برام فرتیل اید نوشت برای قبل انتقال ، اون موقع پیدا نمیشد . گفت پیدا نکردی پرگمام ، ویتامین e و c بخور  . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سن جنین نشون میده برا من تو ۳۳ سالگی تشکیل شد. احتمال سندروم داون ۲۰ درصد  کمتره تا سن انتقالم ...

شوره جان شمام تی پی او بالایی داشتی ؟ برا من ۳۱ شده . رنج ازمایشگاه ۰ تا ۱۶ بود 

خدای من خدای معجزه هاست .