2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045770 بازدید | 684483 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیر ببینی دختر  خدا جنینت حفظ کنه برات  من یه جا رفتم گفتم شش ونیم میلیون فردا میرم دارو ...

مرسسی عزیزدلم❤️فقط دکترت باید نسخه الکترونیکی برات صادر کنه ها بانیخه کاغذی نمیدن البته بیشتر جاها الکترونیکی شده اللن رفتی بیمه مرکزی برات تایید کرد دولتی بگیری؟

@مامانو_سوفی      @favali     @alaae    

عزیزانم امروز موقع دعای توسل خیلی توی ذهنم بودید و کلی براتون دعای خیر کردم، امیدوارم به حق جگر سوخته ی حضرت زینب خدا خیلیییی زود دلتون رو شاد کنه و چشم و چراغ دل و خونتون به فرزند سالم و صالح سبز بشه 😍🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
@مامانو_سوفی      @favali     @alaae     عزیزانم امروز موقع ...

یه دنیا ممنون از دعای قشنگت قشنگم🥺🥺🥺🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

ینی من امروز مردم از هفت صبه رفتیم بیرون اول دکتر و بعد بیمه بعد رفتم دنبال سرمم کلی اونجا معطل شدیم بهد اومدم تزریق کردم تازه رسیدم خونه ازصبح درست حسابی غذاام نخوردم دارم میمیرم از گرسنگی😕🥺😁

خب اول لطفا ویزیت رو واریز کنید 🧐🧐

😁😁😁

همه چیز خوب و عالیه عزیزم، NT که نرماله، تیغه بینی هم رویت شده. ان شاالله چند ماه دیگه جمال زیباشو توی آغوشت میبینی عزیز دلممممم 🤲😍

فقط مگه شما دوقلو نبودی؟ واسه هر دوتاش اینو زده؟

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم