2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
سلام شما مشکل اسپرم بود ک قبلا میکرو کردین یا نه ما مشکل اسپرم داشتیم بعد انتقال منفیم طبیعی باردار ...

مطمئن باش ،قلبش حتما تشکیل میشه و صحیح و سلامت میاد بغلتون

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
مطمئن باش ،قلبش حتما تشکیل میشه و صحیح و سلامت میاد بغلتون

مرسی عزیزم ایشالله 😘

مادر میشوم و به حال این روز هایم و نگرانی هایم  میخندم به امید آن روز زندگی خواهم کرد ادامه خواهم داد 🤩 بالاخره بعد ۲ سال تلاش سخت باردار شدم ۱۴۰۱.۵.۳۰ هفته ۱۱  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میدونی جنین مورولا بهتره یا کامپکت ؟؟

چی بگم والا  مطمئنن کامپکت بهتره وتعداد سلول های جنین بیشتر ولانه گزینی هم بهتر انجام میشه ولی بخواد بگیره خواهر جنین دوروزه ودرجه c,هم میگره اون بالایی باید بخواد برای ادم

وای ناامید شدم فکر کردم مورولا بهتره

رشد جنین ها :

روز دوم : 4سلولی
روز سوم : 8 سلولی
روز چهارم : 16 سلولی (کامپکت)
روز 5: همون بلاستو سیت

مورولا حالتی بین کامپکت و بلاست هست
پر سلولی هست ولی هنوز دو قسمت تمایز یافته نداره
یعنی مثل بلاست نیست که دو قسمت سوال های سازنده ی جنینی و سلول های جفت و ساک بارداری تمایز یافته باشن

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
خب  پس اگه اینطوره که باید از کامپکت بهتر باشه که  ،

خودت ر بزن به بیخیالی، ان شاالله مثبت میشی وگل پسرات ر هم بغل میکنی.

درک میکنم که استرس داری و طبیعیه،اما بیخیال طی کن ان شاالله میای خبرهای خوش میدیم بهمون،

قربونت برم من.. مننونم انشالله حاجت روا بشی گلم  انشالله هرچی ارزو داری همشون امسال واست براور ...

ان شاالله 🙏🏻🙏🏻 مرسی عزیزم 🌷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

نخستین روز از ماه محرم‌الحرام، روزی است که دعای حضرت زکریا علیه‌السلام به اجابت رسید و خداوند متعال در حالی که زکریا سنین پیری را سپری می‌کرد فرزندی به نام "یحیی" را به او بخشید

من دوهفته ای  قطع کردم.از صبح  دل درد دارم.تومطبم یکی گفت یک ماه بعد قطع افتاده خونریزی حا ...

اگه دردت ادامه دار بود برو دکتر حتما بهت پروژسترون میده.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
من ۱۵ مرداد روز ازمایشمه..  علائم سینه هام سنگین شده بودن و یه چند روزی هم سردرد داشتم و پاهام ...

سلام هاجر جان 

علائم خوبی داری به فا ل نیک بگیر خیلی ها پادرد و سردرد داشتیم و سرد بودن پا و مثبت شدیم انشاالله که شما مثبت میشی گلم 

منم برای مامان شدنت صدتا صلوات هدیه میکنم به حضرت ام البنین 

منتظر خبر خوشت هستم 

وای ناامید شدم فکر کردم مورولا بهتره

سلام دوست خوبم 

جنین مولار سه روز کامپکت چهار روزه 

بلاست پنج روزه 

لطفا ذهنت رو درگیر این اعداد و ارقام نکن توکل کن به خدا 

من نگران هیچی ‌ما نیستم از بس استرس داری نگرانم میکنی