2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045771 بازدید | 684483 پست
منو بگو کع سرما خوردم  خیلی قرقره کردم ولی بی فایده ، چی غذا میخوری  من که همش سوپ  س ...

سه روز اول ماکارونی و لازانیا و پاستا، چون می‌گن نشاسته خوبه، بعد دیگه همه چیز می‌خورم، همش دلم شوری می‌خواد، چیپس و پفک 🤦🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ملین چرا میوه های تابستون همشون شکم و راه میندازن منکه مشکل یبوست دارم ملین نمیخورم بامیوه مشک ...

نمیدونم والا تا حالا ملین تنها امتحان نکردم ببینم راه میفته یا نه  خوبه دیگه شربت ملین رو نخورم میترسم هر چی هست و بشوره ببره 😃😄

دوستان تو بارداری باید آب زیاد بخوریم؟یعنی می‌خوام بدونم کم آب خوردن ما مایع دور جنین و کم می‌کنه یا ربطی ندارد.من چون خیلی آب نمی‌خورم به خاطر اون میپرسم. ممنون میشم هر کسی می دونه جواب بده.

کلا هميشه یبوست داری یا الآن اینطوری؟ آب زیاد بخور، لیموتازه بچکون توی آب بخور

همیشه یبوست دارم بدجووور   باور کن از قبل انتقال آب قرقره کردم هرروز لیمو  الکل   هر کاری که فک کنی کردم بی فایده  یه چیزی بخواد بشه انگاری میشه

سلام دوستان عزیز چه دوستای قدیمی که منو یادشونه چه دوستای جدیدی که تازه اومدن تاپیک امیدوارم حال هم ...

اب دور جنینت چند شده؟ روزی ده لیوان اب بخور.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
سلام عزیزم انشاالله شما و بقیه دوستان با تون و بسلامتی زمین بزارین

مرسی عزیزم

همچنین شما

الهی همه مادرا این دورانو به سلامت و بی استرس بگذرونن

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
@wihan   عزیزم به نیت اینکه آب دور جنینات مشکلی نباشه و هردوتا رو به سلامت بغلشون کنی زیارت آ ...

مرسی دوست مهربونم

خدا تو دلیتو برات حفظ کنه و انشالله به سلاپت این دورانو بگذرونی

الهی که صحیح و سالم به دنیا میان من الان دارم مراسم شب اول محرم برات خیلی دعا میکنم🌹🌹

مرسی دوستم که به یادمی

انشالله امام حسین یار و نگهدار همگیمون باشه