2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045865 بازدید | 684486 پست
@خورشیدوار     عزیزم به نیتت زیارت ال یاسین میخونم الهی به زودی نی نی دار بشی

خدا ان شاءالله به زودى دل شما رو هم شاد میکنه.  از الان جلو جلو شاد باش که ان شاءالله به زودى به دستش مىارى.  من هم اگه لایق باشم دعاتون میکنم مهربانم 

نمیدونم والا من که دیگه گیج شدم...الان این و گفتی واقعا به شک افتادم ،، پس این هفته از دکترم حتما می ...

عكس رو ديدى؟؟

اخه من اينو خيلى شنيدم سرچ هم كردم ديدم درسته اونى ك من ميگم

برو بخور حالشو ببر😂😂

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز دلم . هىستروسکوپى انجام دادم . و تازه شروع مراحل آى وى اف هست که دکتر گفته ۱ تا ۳ پریود مراجعه ...

ان شاالله که ب سلامتی شروع کنی و بهترین جواب و بگیری اولین بار ک میای ۱تا سوم پریود میای برا من دارومو از روز دوم شروع کرد میای دکتر سونو واژینال انجام میدن بعدش داروهاتو شروع میکنن داروهای تحریک تخمک گذاری ک گونال ک خارجی سینال ایرانی گونال بهتر جواب میده خارجیه هزینه اش بهتره سعی کن تو این مدت پیاده روی هم کن  بعدش اولین جلسه میتونی بری خونه خودت  تاریخ بعدی رو بهت میدن  ممکنه تا پانکچر سه چهار بار بیای و هر بار سونو میشی ببینن داروها چقدر تاثیر گذاشته چنتا فولی داری ممکنه دز داروها تو ببرن بالا تر دیگه هر موقع از هر لحاظ اکی بود بهت تاریخ عمل میدن  ک بعد عمل هم دو ساعت بعد مرخصی میتونی بری خونت اگه هایپر نشده باشی دو سه ذوز بعده پانکچر انتقال میدن اگر هایپر شده باشی میگن برو دوتا پریودی بعدی بیا 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
تخمکشی شدی عزیزم

بله آناشید‌جان تخمک‌کشی کردم متاسفانه فولیکولهام پوچ‌بودن فقط یه تخمک‌داشتم‌که اونم‌جنین شد‌،دوباره میخوام‌برم‌تخمک‌کشی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
مرسى عزيزم ب شرط لياقت من دعا ميكنم❤️❤️ ان شاالله حاجتروا بشى عزيزم تو چ مرحله اى هستى؟ اسم جوجه ...

خداتودلیت برات حفظ کنه عزیزم 

من فعلا توهیچ مرحله‌ای نیستم چون انتقال دادم ومنفی شدم دیگه واقعا میترسم ومهمترازهمه اینکه جنین ندارم وبایدازاول شروع کنم که همسرم اجازه نمیده نه خودم توانش دارم وفقط برای همه دعامیکنم بلکه خداروسفیدم کنه

@zizi92    

إ عزیزم الان این پیامت و دیدم ممنون که وقت گذاشتی پس همون کته میخورم هرچند همین امروز که دیدم جواب آزم خوبه کنه درست کردم حوصله آبکش نداشتم😂از این به بعد بدون عذاب وجدان میخورم...

دارچینم نوشته برا قند خوبه که ،، واسه همینه میگن میخوای لاغر کنی دارچین بخور فکر کنم...

بله باردارم میوه و سبزی زیاد میخورم تاثیر نداره چیزای نفاخم نمیخورم ولی نمیدونم چرا همش نفخ دارم خیل ...

عزیزم چند روز پیش ب نیتت دعای معراج خوندم ان شاالله که خدا فرزندت و حفظ کنه و ب سلامتی ب دنیا بیاریش ♥️

ان شالله اینذفعه دگ سینال نزن عزیزم

آره باید به دکتر بگم ،اینبارم‌به‌دکتر‌گفته بودم اما گوش‌نمیدن‌ که‌

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خداتودلیت برات حفظ کنه عزیزم  من فعلا توهیچ مرحله‌ای نیستم چون انتقال دادم ومنفی شدم دیگه واقع ...

فداتشم

به حق دل رنج كشيده حضرت زينب ك طبيعى باردارى بشى و همه غم هاتو بشوره و ببره🥺🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

حتما هميشه بيادتم عزيزم💚💚

به جوجه هم ميگم برات دعاكنه😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
إ عزیزم الان این پیامت و دیدم ممنون که وقت گذاشتی پس همون کته میخورم هرچند همین امروز که دیدم جواب آ ...

ارههههه

نووووش جونت

آره باید به دکتر بگم ،اینبارم‌به‌دکتر‌گفته بودم اما گوش‌نمیدن‌ که‌

ولی من تو رویان بااینکه ی بار تخمک کشی داشتم ب دکترم گفتم با داروخانه هماهنگ کرد بهم گونال دادن 

إ عزیزم الان این پیامت و دیدم ممنون که وقت گذاشتی پس همون کته میخورم هرچند همین امروز که دیدم جواب آ ...

من مادر شوهرم دیابت داره هیچ جوره انسولین نمیزنه پیش یه دکتر معروف تغذیه رفت دکتر گفت برنج هر چقدر میخوای بخور حتی صبحونه اما نون  جو گندم هر چی ک گندم داره نخور یه مدت رعایت کرد قندش انقدر اومد پایین 

عكس رو ديدى؟؟ اخه من اينو خيلى شنيدم سرچ هم كردم ديدم درسته اونى ك من ميگم برو بخور حالشو ببر😂😂

مرسی جانم آره حالش و میرم واقعا 😂

راستی از این به بعد به جای فرینازجون باید بهت بگم مامانِ فرینازجووون😉😍😁