2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
مرسی عزیزم حتما میگم ب دکترم پیشگیری بهتر از درمان  درد داره عملش ؟

نه اصلا. یه بیهوشی مختصر داره مثل زمان پانکچر بعدشم تا یک هفته استراحتو اینجور چیزا. درد نداره

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماهی کلیکا برام اوردن یک نوع دیگه هم هست اسمش نمیدونم چیه اما درکل هفته ای دوتکه ای کوچک اشکال ندار ...

هر چی ماهی کوچکتر باشه میزان جیوه اش پایین تر هستش و میشه مصرف کرد.سالمون و ماهی قزل الا هم خوبه برای مصرف کردن دردوران بارداری 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
وجودت برای ما آرامش چیکا جان  همین که انرژی میدی البته معکوس 😁😁😁😁 خودش کافیه  خدا ح ...

فدات بشم من😂😂😂😂خدا شماهارو برام حفظ کنه الهی😘من نمیخوام چیزای الکی بگم دلتونو به دوقلو داری خوش کنم واقعیت هارو میگم که بعدها راحتتر کنار بیاید😂😂😂😂😂ولی انصافا در کنار سختیش فوق العاده شیرینه الهی به حق امام زمان قسمت همه منتظرا ❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم خدا رو شکر که به بچه کاری نداره، ان شاالله تا آخرش هم دردونه ت درگیر نمیشه، استرس نداشته ...

ممنونم از دلداریت عزیزم ولی خیلی میترسسسم خیییلی خدا خودش کمکم کنه که بتونم حداقل تا7ماه برم 

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
ماهی کلیکا برام اوردن یک نوع دیگه هم هست اسمش نمیدونم چیه اما درکل هفته ای دوتکه ای کوچک اشکال ندار ...

این لیست و توضیحات fda درباره مصرف ماهی در بارداری 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

سلام ممنونم عزیزم خیلی بهم لطف داری رفتم گف اره باند هس باید دوهفته یبار کنترل بشه بعد اگرم درگیر بش ...

سلام عزیزم طول باند چقد بود و کدوم قسمت رحم دیده شده ؟

این اتفاق پیش میاد عزیزم ولی خیلی ها بودن که داشتن و ب جنینشون وصل نشده تا میتونید اب بخورید که مایع امنیوتیک زیاد باشه تو هفته های بالاتر امکان جذبش هست که کلا از بین بره 

در ضمن یادت باشه هنوز دردونه ی توی دلت سالمه و من مطمئنم هیچ اتفاقی براش نمیفته

فالله خیرون حافظو و هو ارحم الراحمین

سلام سحر جان   ح ال جسمی و روحی خوبه بهتر شدی گلم  آزمایش دادی یا هنوز دو هفته نشده&n ...

سلام عزیز دلم، خیلی بهترم شکر خدا با دعای خیر شما دوستای گلم 🌹

دیروز اومدن خونه ازم نمونه خون و ادرار گرفتن، هم غربالگری بود هم چکاپ کامل، توکل بر خدا ان شاالله همش خوب باشه🤲⁦❤️⁩

شما و نی نی ها چطورین ؟ 😍😍

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنونم از دلداریت عزیزم ولی خیلی میترسسسم خیییلی خدا خودش کمکم کنه که بتونم حداقل تا7ماه برم 

نگران نباش عزیزم گر نهگدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد ... 🤲⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی عزیزم کاش بچه هایی گه این مشکل دارن بیان بگن چیکار کردن 

راستش من قند بعد از ناشتام یکم بالاست البته قند ناشتام ۷۴ بود..‌.

الان دوباره آز دادم برا قند بعد ناشتا ببینم بازم بالاست یا نه

دکترم میگفت اگه بازم قندت بالا باشه بهت رژیم غذایی میدم خودم فکر کنم یه بروشور داشت که توش نوشته بود چی بخوریم چی نخوریم

به دکترت بگو شاید اونم برات رژیم درنظر بگیره نفرستت بیرون دکتر تغذیه و اینا

من که اصلا نمیتونم بر اساس دستور دکتر تغذیه پیش برم دیوونه میشم مخصوصا اگه برنج و نون و نخورم یا کم بخورم😟😟