2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
مخصوصا تیر کشیدنش    البته خیلی ها هم مثبت شدن و علائم نداشتن ، انشاءالله مادر شدی

انشالله.. هرچی خدا بخواد 

خدا نینیاتو حفظ کنه گلم 😍😍😍❤

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنوونم عزیزم. ان شاالله پریود ک شدم میرم ببینم سیکل رو شروع می کنن یا نه

ان شالله الا جان ان شالله 

اون نامه ارو برام رسوندی امام رضا جوابمو داد ینی الهی ب حق امام رضا ب حق جوادش انتقال اول مامان شی

زینب جان من دوتا انتقال دادم دوتاش هم لانه گزینی کردن و شدن ناهمسان با دوتا کیسه جدا و تو این موردا ...

چقدر حالم خوب شد پیامتو خوندم خدا حفظشون کنه 

میشه بپرسم مشکلتون چی بود 

که این همه بار انجام دادید و منفی شد؟

چیکا جون یکمی در مورد سونو ان تی توضیح میدی؟ خود دکتر سونو میکنه؟ بعد ازمایش غربالگری مینویسه که بای ...

سلام عزیزم خوبی فرزی جون چه خبرا؟ من چند وقتی تاپیک نبودم

بسلامتی انتقال دادی؟ 

مرسی عزیزم اگه بخوامم اون موقع نمیشه فک کنم وقت سر خاروندن ندارم ان شاالله از اب و گل در بیان زی&nbs ...

آره واقعا من همین الانم با یه دونه وقت سرخاروندن ندارم از ماه بعد دیگه همه چی تعطیل ،، امیدوارم از پسشون بربیام چون فرقی با دوقلویی نداره وضع من ، شایدم بدتر از شماهاست...بقول چیکاجون قراره دهنمون سرویسشه😂😂😁😁☺☺

عزیزم من اکثرا دوقلوهایی که دیدم شیر خشکم در کنار شیر مادر خوردن چون دوتان شیر برای دوتا کفایت نمیکنه حالا اون اوایل چون کوچولو هستن کافیه ولی یکم ماهشون بره بالا دیگه کم میاری و سیر نمیشن...

با اینکه اوایل شیردهی شیرت کافیه براشون ولی بازم سعی کن روزی یه بار بهشون شیرخشک بدی تا بهش عادت کنن...

چون اگه بخوای بعد چند ماه بدی براشون طعم جدیدیه و قبولش نمیکنن مثل بچه من که پدرم و درآورد تا شیرخشک و پذیرفت در کنار شیر خودم بخوره...اوایل تف میکرد عق میزد اصل یه وضعی بود...

موقعی که بهشون شیرخشک میدی در کنار شیر خودت سعی کن شبا هم وسط خواب حداقل یه بار بهتون شیر خودت و بدی چون هورمون پرولاکتین شبا ترشح میشه و اگه شب شیرشون ندی و فقط با شیر خشک بخوابن عادت میکنن ،،اونوقت شیرت به مرور زمان کم و کمتر میشه

من اشتباهی که کردم بعد ۷ ماهگی بچم با اینکه شیرم فراوون بود از سر تنبلی به بچم قبل خواب شیر خشک میدادمکه تا صبح چند بار بیدار نشه،، اونم تا صبح میخوابید و وسط خواب دیگه شیر نمیخواست همین باعث شد شیر من خیلییی کمشه و بچم دیگه مث قبل وزن نگیره...

راستی از چیکا پرسیدی شیرخشکم میده به بچه هاش یا نه فقط شیر خودش و میده؟؟؟

البته پیش دکترا بری اون موقع میگن شیرخشک نده ولی تو به حرفشون گوش نده بچه بیچاره باید سیرشه وزن بگیره...

عزیزم خودم همدان هستم و بیمارستان مهر تهران انجام دادم  فرقی نمیکنه چه مدت زمان سختی کشیده ...

مرررسی از دعاهای قشنگت و کلام متینت 

مرررسی همچنین ماهک مهربون🥰🥰🥰

انشالله خدا به همه منتظرا فرزندانی سالم و صالح بده تا طعم شیرینِ مادر شدن رو به راحتی بچشن💞

قطعا هر ادمی با بچه یا بچه هاش باید سختی هایی بکشه 

من پیش خودم میگم حتما ما سختیهای مادر شدن رو پیشاپیش داریم میکشیم و انشالله بعدش همش شیرینی و لذته🙏🏻

منم ماه بعد انتقال دارم دوتا جنین دارم خیلیبی برام دعا کنین قبل عیدم انجام دادم منفی شد

انشالله  ماه دیگه جنینات بچسبن به دلت و توهم به جمع مامانا اضافه میشی 😍😍😍😍

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
من همونجور ك دلم براى زينب جان روشن بود براى ى جنين شما هم روشنه اما خواهشا خيلى مراعات كن تا ى هفت ...

باشه عزیزم ممنون 🥰

انشاءالله که خدا برا همه و برا منم بخواد 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
ان شالله الا جان ان شالله  اون نامه ارو برام رسوندی امام رضا جوابمو داد ینی الهی ب حق امام رضا ...

قربووونت برم عزیزم من ک کاره ای نبودم . همون ک درددل کردی امام رضا شنیدن و جوابتو دادن. الهی ک همیشه حاجت روا باشین

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱