آره واقعا من همین الانم با یه دونه وقت سرخاروندن ندارم از ماه بعد دیگه همه چی تعطیل ،، امیدوارم از پسشون بربیام چون فرقی با دوقلویی نداره وضع من ، شایدم بدتر از شماهاست...بقول چیکاجون قراره دهنمون سرویسشه😂😂😁😁☺☺
عزیزم من اکثرا دوقلوهایی که دیدم شیر خشکم در کنار شیر مادر خوردن چون دوتان شیر برای دوتا کفایت نمیکنه حالا اون اوایل چون کوچولو هستن کافیه ولی یکم ماهشون بره بالا دیگه کم میاری و سیر نمیشن...
با اینکه اوایل شیردهی شیرت کافیه براشون ولی بازم سعی کن روزی یه بار بهشون شیرخشک بدی تا بهش عادت کنن...
چون اگه بخوای بعد چند ماه بدی براشون طعم جدیدیه و قبولش نمیکنن مثل بچه من که پدرم و درآورد تا شیرخشک و پذیرفت در کنار شیر خودم بخوره...اوایل تف میکرد عق میزد اصل یه وضعی بود...
موقعی که بهشون شیرخشک میدی در کنار شیر خودت سعی کن شبا هم وسط خواب حداقل یه بار بهتون شیر خودت و بدی چون هورمون پرولاکتین شبا ترشح میشه و اگه شب شیرشون ندی و فقط با شیر خشک بخوابن عادت میکنن ،،اونوقت شیرت به مرور زمان کم و کمتر میشه
من اشتباهی که کردم بعد ۷ ماهگی بچم با اینکه شیرم فراوون بود از سر تنبلی به بچم قبل خواب شیر خشک میدادمکه تا صبح چند بار بیدار نشه،، اونم تا صبح میخوابید و وسط خواب دیگه شیر نمیخواست همین باعث شد شیر من خیلییی کمشه و بچم دیگه مث قبل وزن نگیره...
راستی از چیکا پرسیدی شیرخشکم میده به بچه هاش یا نه فقط شیر خودش و میده؟؟؟
البته پیش دکترا بری اون موقع میگن شیرخشک نده ولی تو به حرفشون گوش نده بچه بیچاره باید سیرشه وزن بگیره...