2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
منم زیاد علائم ندارم درد سینه ام که سه روز کامل رفته  فقط ببخشید دو شب اخر شب معده ام انگار پر ...

منم درد سینه رو دارم نمیدونم از علائم امپولاس یا علایم بارداریه...😁😁انگار حجیم شدن سنگینن..

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم زیاد علائم ندارم درد سینه ام که سه روز کامل رفته  فقط ببخشید دو شب اخر شب معده ام انگار پر ...

واای منم انگار شکمم پر ازگازه ی صداهایی میده عین قارو قور 

عزیزم منم الان درد سینه ام رفته از خواهرم پرسیذم گفت همینجوره میره میاد 

آخی بنده خدا خیلی ناراحت کننده است ان شاالله خیلی زود سلامتیشون رو بدست بیارن .🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌷🌷🌷🌷

ممنونم عزیزم . ان شاالله.

راستی کسی میدونه پلاکت خون پایین باشه چی خوبه؟ بنده خدادخیلی پلاکتش اومده پایین دکتر گفته مشکل فقط کروناش نیس

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خدا رو شکر عزیزم خدا حفظش کنه برات نگران نباش دیگه ان شاالله تا نهم هم بالای ۱۵۰۰میشه میری ساک باردا ...

ممنون عزیزم خداا جوجه هات رو خفظ کنه 

جفت ات جور شد 

زنگ زدم رویان گفت نه ام نیاد دوسه روز بعدش بیا 

منم درد سینه رو دارم نمیدونم از علائم امپولاس یا علایم بارداریه...😁😁انگار حجیم شدن سنگینن..

سینه درد خیلی نشونه خوبیه  یکی از علائم بارداری 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه ها من ی سوال دارم 

الان اکرم جان دوقلو داره ناهمسان خب چون دوتا جنین لانه گزینه کرده 

بعد نسرین جان میگه همسانه ینی چی؟ ینی ی تخمک با ی اسپرم جنین شده و خودشو ب دوتا جنین تقسیم کرده؟؟؟

سلام دوستان 

من ازمایش پرولاکتین دادم 28 هست نرمالش تا 23 هست رنج آزمایشگاه 

اطلاع دارین توی سیکل انتقال  پرولاکتین تاثیر داره یا نه ؟ نیاز به دارو هست؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ممنون عزیزم خداا جوجه هات رو خفظ کنه  جفت ات جور شد  زنگ زدم رویان گفت نه ام نیاد دوسه ر ...

مرسی عزیزم خوب پس الان آزمایش دادی خیالت راحت تر شد دیرتر هم بری قشنگ ساک خوشگلش و میبینی

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
نمیشه بری دکتر عزیزم؟

تنهام متاسفانه. بخاطر اینکه تو قرنطینه هم هستم نمیتونم بگم کسی بیاد پیشم هرچند خوب شدم تقریبا ولی نگرانم کسی طوریش بشه. ولی اگه دیدم بدتر شدم نهایت ماشین میگیرم میرم بیمارستان. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

ببخشید اینو میگم من قبل اینکه بی بی ام مثبت شه 

ببخشید باز نوک سینه هام زده بود بیرون همسرم میگفت انگار بزرگ تر شده سینه هات 

الانم ی خط سبز رنگ افتاده رو سینه هام البته کم رنگ