2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست

بچه ها سلام ممنونم که راهنماییم کردین امروز صبح رفتم انتقال ی جنینمو انتقال دادام تا لحظه تخرم نمیخواستم گریدشو بدونم معتقد بودم و هستم خدا بخواد میشه ی دو ساعت دراز کشیدم پا شدم لباسامو پوشیدم صندلی جلو بردم پایین اومدم خونه خونه پله داشت که اروم رفتم بالا بازم گفتم خدا بخواد میشه توکل کردم تا دو هفته دیگه برام دعا کنید بچه ها مثبت بشم 🥰🥰

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم سلام میگم جنین ۳روزه بهتره یا ۵روزه؟ من تعیین جنسیت کردم  میگن ۵روزه است گریدشم نمیدونم&n ...

عزیزم معمولا پنج روزه ولی اینا همه الکیه خدا بخواد یه روزه هم میشه 12ببعد بی بی بزن الکی ب خودت استرس نده ب من مرکز گفت 14برو ازمایش 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
اره به خداا حرفشون دلمو لرزوند  ممنون زی زی جان

عزيزم مباركت باشه

گفتم ك اونا حرف مفت زياد ميزنن

دليل بتاى پايين شما (البته پايينم نبود) اين بود ك جنينت سه روزه بود

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه ها من قراره تا جمعه بمونم بعدش قطار گیر نیومد میتونم با اتوبوس برم 

بچه ها من قراره تا جمعه بمونم بعدش قطار گیر نیومد میتونم با اتوبوس برم 

نسرین جون بیا گلم راهنمایین کن 

خوبه ۴ روز از من جلوتری  بلاست انتقال دادی؟؟؟

والا نمیدونم چند روزه نپرسیدم اوناهم چیزی نگفتن😁😁من کلا اهل پرسیدن نیستم هیچی نمیپرسم درمورد سن و طریقه عمل و انجام انتقال و اینجور چیزا 😅😅😅

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
کجا انتقال دادی گلم؟؟؟

یزد پژوهشکده 

عزيزم مباركت باشه گفتم ك اونا حرف مفت زياد ميزنن دليل بتاى پايين شما (البته پايينم نبود) اين بود ك ...

ممنون عزیزم خدا نی نی اتو خفظ کنه❤️❤️❤️

ان شالله همه چی خوب پیش بره

یزد پژوهشکده 

درمورد مسیرای طولانی من هیچ اطلاعی ندارم 🙊🙊خودم اهوازم ..اهوازم انتقال دادم دیگه هرچی خدا بخواد 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕

بچه ها بیاین کمک کنین من با اتوبوس میخوام برم البته دوتا صندلی میگیرم دراز بکشم 10ساعت راهه تا اونجا بنظرتون برم یا صب کنم چند روز