2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045847 بازدید | 684485 پست
عزیزم‌نترس از منم دیروز خونابه قهوه ای اومد دو سه روز قبلشم دردای شدید پریودی داشتم‌که واقعا نگران ب ...

خیلی ممنون عزیزم.تااین دوره تموم بشه آدم پیرمیشه.ایشاالله همه به سلامتی این دوران وسپری کنیم خیلی سخته.منم آسپرین وقطع کردم.ایشاالله بزودی خوب رفع بشه فکرم راحت بشه.آدم میگه چیزی نیس بازخودبخوداسترس میگیرم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تاریخ سونو ان تی هم امروز بود قرار شد شنبه برم که خیالم آسوده تر باشه ولی از بس این چند روز استرس دا ...

سلام ماهک جان خوبی گلم 

خداروشکر که همه چیز خوب بوده 

برای جذب هماتوم حتما آب زیاد بخور استراحت کن 

نسبت به ساک و جنین اونم بزرگ شده 

چند هفته رفتی؟ 

سلام عزیزان میخواستم بگم اگه میشه واسم دعا کنین بعد ظهر میرم سونو دعا کنین اون چیزی که دکتر گفته خطا ...

سلام عزیزم انشاالله که بخیر میگذره نگران نباش،براتون آیت الکرسی میخونم تامشکلی واستون پیش نیاد

سلام ماهک جان خوبی گلم  خداروشکر که همه چیز خوب بوده  برای جذب هماتوم حتما آب زیاد بخور ...

سلام عزیزم ممنون از محبتت 

چشم ...

۱۲ هفته و دو روز 

دکتر زمان سونوگرافی بهم گفت جای نگرانی نیست ایشون هم جمله ی شما رو گفتند ، انشاءالله هممون به سلامت این دوران رو طی کنیم 

الهی آمین 

ممنون عزیزم الهی که نی نی های گلت سلامت باشن ،گهگاهی لک دارم ولی خونریزی نیست   هماتوم بز ...

قربونت برم همچنین نی نی های خودت عزیزم❤❤

من تا حالا از هیچکس نشنیدم که هماتومش بزرگ شده باشه همیشه به مرور کم و کوچیک تر شده

برا تو هم چون در حد لکِ زمان زیادی نمونده تا دفع یا جذب بشه مطمئنا تا قبل زمان آنومالی دیگه خلاص میشی ازش...

تا آنومالی هم دیگه چیزی نمونده چشم به هم بزنی میاد و میره فقط سعی کن تا اون موقع رعایت کنی استراحت و آب فراوون و...رو

انشاالله دوقلوهای نازت و بسلامتی و خوشی در آغوش بگیری عزیزم😍😍❤❤