2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم ک جواب دادی گلم. امروز همسرم آزمایش داد فقط تعداد زیاد شده با مورفولوژی ولی حرکتا دقیقاا همو ...

عزیزم بین سه تا فاکتور اسپرم مورفولوژی از همه‌چیز مهمتره ،اگه‌مورفولوژی هوب باشه‌حتما حرکتی هم‌هست اگه‌مورفولوژی خوب نباشه‌حرکتی‌هم‌نیست‌ یعنی‌اگه‌شکل اسپرم‌خوب باشه‌نیتونه‌زو به‌جلو‌حرکت‌کنه اگه شکل نرمال نباشه‌ اصلا نمیتونه‌ شنا کنه‌ ،خیلی خوبه که تعداد‌و‌مورفو‌ خوبه‌انشالله‌اینبار موفق میشی عزیزم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ممنونم ک جواب دادی گلم. امروز همسرم آزمایش داد فقط تعداد زیاد شده با مورفولوژی ولی حرکتا دقیقاا همو ...

عزیزم‌کلا توی ای وی اف مورفولوژی مهمتر از‌ حرکته چون حرکت توی بارداری طبیعی لازمه که به تخمک‌برسه توی ای وی اف خودشون‌ اسپرم رو میذارن توی تخمک‌

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم به نظرم برای بارداری طبیعی همه اینها مهم هستند ولی برای آی وی اف DFI از همه مهمتره، مابقی مسائ ...

ممنونم ک جواب دادی عزیزم. dfiیا همون  sdf تو آزمایشای اینجا خوب بود براش. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم آزو اسپرم یعنی مایع منی اسپرم نداره، درجات مختلفی داره که یسری قابل درمان هستند و یسری باید از ...

عه مگه وقتی مایع منی اسپرم نداره تو آزمایش صفر نمینویسن جلو مقدار اسپرم؟ ازمایش قبلیش ۹۰ میلیون بود. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
میدونی چیه alaae جون ماها که منتظریم همه چی دست به دست هم دادند ما رو بازی بدند بیخیال بشیم شاید بهت ...

آره والا دقیقا😅 هی میگم بی خیالم بعد نزدیک پریود ک میشه هر ماه علایم جدید کشف می کنم🤣

ممنونم عزیزم  یعنی میشه منم باردار بشم از خیالاته😭

ان شاالله بزووووودی زود

واقعا کسی نیست اطلاعی از کرم استرومارین داشته باشه؟

ببخشید گلم . من ک اطلاعی ندارم من فقط ی دوره قرصش رو خوردم

پس خدا رو شکر نگران نباش جای نگرانی نداره حرکت تو ای وی اف مهم نیس ان شاالله که جنینای با کیفیتی برات تشکیل میشه ازو اسپرم هم یعنی اسپرم نداره ولی شما میگی داره نگران نباش 😘

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
عزیزم بین سه تا فاکتور اسپرم مورفولوژی از همه‌چیز مهمتره ،اگه‌مورفولوژی هوب باشه‌حتما حرکتی هم‌هست ا ...

ممنونم گلم . خیلی برام جالب بود ک حرکتا اصلا فرق نکردن ولی تعداد و مورفو بهتر شده. البته دکتر گفته بود ۳ ماه بخوره بعد آز بده من یکم عجله کردم دلم میخواد تا قبل شروع ترم جدید کارام تموم شده باشه. ترم پیشم همش ب دکتر گذشت😟

همسرت چه داروهایی استفاده کرده؟

دکتر خودش اسپریژن و ال کارنتین و فرتومن و کلوموفین و ویتامین دی داده بود. دکتر منم ویتامین ای و سلنیوم داده بود و عرق طارونه و ترکیب عرق کاسنی و شاهتره  و تخم قدامه رو داده بود.