2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

سلام دوستان ان شاالله که حال خودتون و نی نی هاتون خوب باشه .دوستای منتظر هم مثبت بشن .من ۲ تیر انتقال داشتم که ۱۸ تیر رفتم منفی شد انتقال ۵ ام بود و ۲۴ تیر پریود شدم و با درد و خونریزی زیاد حالا که یه مدت گذشته وقتی رو شکم می خوابم زیر نام حس می کنم یه چیزی تو شکمم هست و و بعضی وقتا سفته .به نظرتون چیه و طرف تخمدان چپم هم از بعد انتقال درد می کنه حالا یه خورده کمتر شده توپریودی هم کم نشد.دوستان لطفا راهنمایی کنید .

نه میگم تو آنومالی۱۳هفته دکتر ندیده ولی دیروز که دکتر بودم دکتر خودش سونو کرد گف توروخدا واسم دعا ک ...

من الان درموردش تو گوگل خوندم..خیلی نادره..و احتمال اینکه دکتر مطب اشتباه گفته زیاده..بنظرم امروز ، یا فردا یه سونوگرافی معتبر تو شهرتون برو که خیالت راحت شه و دو هفته استرس نکشی...

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم دارویی که براتون نوشتن رو استفاده کنید  نگران نباشید دوستان اینجا قرص شیاف داشتن مثل شما

عزیزم مرسی واقعا نگران بودم اولش ولی از جواباتون خیالم راحت شد

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
آهان سونوی ان تی منظورته. نگران نباش گلم الان رفتم گوگل خوندم، باعث سقط که نمیشه اصلا دور از جونتون ...

نمیدونم که بخدا موندم شانسمه دیکه باید هربار که یکم خوشحال میشم یه جوری میخوره توذوقم 

دکتر گف نگاه کردم به هیج جا فشار نمیاره دوهفته بعد بیا دوباره نگاه کنم درسته ها خودم اصلا به سونوی دکترم اعتماد ندارم هربار یا ۵روز کمتر میگه یا بیشتر تصویرشم اصلا معلوم نیس ولی با این حال از دیروز کلا داغونم دیشبم حتی نخوابیدم از فکرو خیال

ببخشا تو میگی خوندی با عمل بر میدارن جنین رو میگی؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
آهان سونوی ان تی منظورته. نگران نباش گلم الان رفتم گوگل خوندم، باعث سقط که نمیشه اصلا دور از جونتون ...

نه عزیزم من تبریزم 

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
 از تاریخ اخرین پریودت

عزیزم تو بارداری با ای وی اف سن بارداری از روز اول انتقال هست جزییات بیشترشو بچه ها میدونن حالا میان میگن.

تو بارداری طبیعی از اخرین پریودی حساب میشه

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
من الان درموردش تو گوگل خوندم..خیلی نادره..و احتمال اینکه دکتر مطب اشتباه گفته زیاده..بنظرم امروز ، ...

نمیدونم موندم چیکار کنم توروخدا واسم دعا کنین 

نمیدونم که بخدا موندم شانسمه دیکه باید هربار که یکم خوشحال میشم یه جوری میخوره توذوقم  دکتر گف ...

خب این که گفته فشار نمیاره خیلی خوبه یعنی با جنین کاری نداره فقط باید تحت نظر باشی زود زود بری سونو ، نه جنین رو که برنمیدارن اون طنابها رو برمیدارند ، البته تا وقتیکه ب جنین نرسیده کاری باهاش ندارن که برای شما هم نرسیده، نگران نباش عزیزم ان شاالله تا آخرش بدون هیچ مشکلی و در سلامت کامل پیش میره بارداریت. 🤲🌹

فقط استرس نداشته باش چون انگاری رشد اون طناب رو بیشتر میکنه، نفس های عمیق بکش و آرامش داشته باش. توکل کن به خدا و فرزندت رو بسپر به خودش که بهترین محافظه ⁦❤️⁩

ولی به نظرم امروز یا فردا یه سونو بیرون برو حتما.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
خب این که گفته فشار نمیاره خیلی خوبه یعنی با جنین کاری نداره فقط باید تحت نظر باشی زود زود بری سونو ...

تو لت خیلی مهربونه واسم دعا کن بخدا بخاطر خودم نمیگما بخاطر همسرم و مادرم میگم خیلی خوشحالن مامانم کلی از وسایل سیسمونی رو خریده خدا خودش کمک کنه 

تو لت خیلی مهربونه واسم دعا کن بخدا بخاطر خودم نمیگما بخاطر همسرم و مادرم میگم خیلی خوشحالن مامانم ک ...

بروی چشم عزیزم به شرط لیاقت 🤲

امروز برات دعای توسل میخونم، ان شاالله ائمه اطهار خودشون حافظ شما و نی نی نازت باشند 🤲⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم