2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046274 بازدید | 684508 پست
بچه ها تورو خدا جواب منم بدید من میخوام رحم جایگزین بشم میخواستم بپرسم منم بعد از انتقال باید رعایت ...

سلام دوست خوبم 

بله به هر حال بعد انتقال باید رعایت کنید حداقل استراحت نسبی داشته باشید آمپول بزنید رعایت کنید خم و راست نشید مهمانی و... نرید 

به هر حال بارداری طبیعی نیست باید رعایت کنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم باید رعایت‌کنید چون خیلی از ماها که آی وی اف کردیم مثل شما هیچ‌مشکل رحمی خاصی نداریم ولی ب ...

بله عزیزم چشم حتما چون اونا هم کلی هزینه کردن برای جنین هاشون

فقط یک سوالی چندتا جنین انتقال میدن؟من نمیخوام دوقلو باشه فقط یکی باشه

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️
ممنونم عزیزم خودم واقعا راضیم ولی توی سایت مطرح کردم همه گفتن چرا بدنتو نابود میکنی و فلان😐

بخاطر مص ف داروهای هورمونی، آمپول و شیاف 

به هر حال سختی خودش رو داره 

ولی باید رعایت کنید تا بارداری موفقیت آمیزی داشته باشید 

بخاطر مص ف داروهای هورمونی، آمپول و شیاف  به هر حال سختی خودش رو داره  ولی باید رعایت کن ...

داروی هورمونی چرا عزیزم؟مگه لازمه؟تخمک و اسپرم که برای خودشون هست من دخالتی ندارم

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️
بله عزیزم چشم حتما چون اونا هم کلی هزینه کردن برای جنین هاشون فقط یک سوالی چندتا جنین انتقال میدن؟م ...

بستگی‌ به نظر‌دکتر و تعداد جنینایی که دارن و کیفیت جنینا داره. واسه بعضیا سه تا بعضیا دوتا بعضیا یکی انتقال میدن. اینکه چندتاش بگیره کار خداست دست ما نیست... مال منو دو تا انتقال دادن که یکیش‌ گرفت. 

داروی هورمونی چرا عزیزم؟مگه لازمه؟تخمک و اسپرم که برای خودشون هست من دخالتی ندارم

به هر حال باید آمپول پروژسترون بزنید حداقل تا هفته 12 قرص بخورید شیاف بزارید 

اینا همشون هورمونی عوارض خودش رو داره 

ولی کار پسندیده ای دارید میکنید خدا خیرتون بده 

شما بعد از دیدن ساک دوباره سونو شدین جایی؟من و شما انتقالمون باهم بود و باهم ازمایش دادیم منو دیگه د ...

من بار اول 21 خرداد سونو شدم ساک 

بعد 29 خرداد سونو قلب

بعد 12 تیر سونو شدم 

18 تیر مجددا سونو شدم توسط دکتر پریناتولوژی 

18 مرداد هم سونو غربالگری دارم