2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
خیلی خانمه بداخلاقه بهم میگم ممکنه چیزی بشه میگه من چه بدونم نمیدونن ماها چقد سخت بوده این راه برامو ...

خب وقتى اينجور جوابتو داده ديگه چ توقعيه ازش

خدا ميخواد قطعا

فقط توكل داشته باش

ماهم برات دعا ميكنيم عزيزم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام گلم.من اصلا سابقه سردرد نداشتم حدود ۱۰ روز سر درد های یهویی شدید بهم دست می‌داد ژلوفن میخوردم ت ...

اره واقعا منم توان و تحملم خیلی کم شده بخاطر همین گفتم سیکل نچرال برام شروع کن فقط هم شیاف بده چون من دفعه قبلی جای امپولام آبسه شد کلا دیگه هیچ امپولی نمی تونم بزنم سریع ورم میکنه و عفونی میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خانمه بداخلاقه بهم میگم ممکنه چیزی بشه میگه من چه بدونم نمیدونن ماها چقد سخت بوده این راه برامو ...

گلم ناامید نباش دیدی اولشو همش باناامیدی اومدی جلو ولی مثبت شدی حالا هم فکرای خوب بکن تا ۹ام انشالله هم ساک دیده بشه هم جنین 😍😍ناامید نباش جونم 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕

نگران نباش عزیزم من تا حالا ندیدیم اینا درست حرف بزنن میان قشنگ ته دل ادم و خالی میکنن اخرین چیز و نشون میدن برو تو همین سایت بچرخ ببین خیلی ها بتاشون کم رشد کرده الانم بچشون پیششونه  من حواسم نبود جنینات سه روزه هستن توکل کن ب خدا رقیه مگه ناراحت نبود دیدی ک رفت صدا قلبش هم شنید میگم ک چون دو تا انتقال میدن ممکنه ک یکیش رشدش کم باشه تو الان چهار هفته و پنج روزته ک بتات برا این روز خوبه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
خواهرهاى گلم لطفا عزیزانى که هىستروسکوپى کردن بگید که بعد عمل هىسترو، ببخشید موقع دستشویی واژن رو مى ...

من بعد عمل هیتستروسکوپی مثل قبل خودمو میشستم اشکال نداره تا یک ماه هم لکه بینی داشتم که دکتر گفت طبیعیه

عزیزم دلم غصه نخوریا دکتر منکه میگفت حتی اگه یکی هم زیاد بشه این یعنی داره رشد میکنه دیگه چندبرابر شدنش چیز الکی هست 

والا دوست من طبیعی باردار شد تا شش هفته شده بود بتا میداد منفی میشد بعد رفت سونو که چرا پریود نمیشه دید بچه ضربان قلب هم داره بعضیا کلا بتا کم میره بالا

باورت میشه دوست من بتاش یک بود ولی حامله بود

چایی چرا اخه🤔 هر روز به این لیست اضافه تر میشه😂😂موز اخه😔

چایی موردی نداره به شرط کم رنگ بودن 

دوست خوبم همه چی بخور غی. از جگر چون ویتامین آ بالایی داره و ای هویج هم نخور و تن ماهی 

از همه چیز مقدار کم مجازی حتی زرشک پلو، پلو زعفرانی و... 

ولی به مقدار کم 

ٱخی عزیزم دو بار جواب دادی ممنونم گلی😘😘😘😘 اره برا منم چیزی نیومده بود نه تو عادی بودی خیالت را ...

عزیزم سعی کن کمتر اضطراب داشته باشی هرچند دست خودتم نیست ولی هم خودت هم بچه گناه دارید...

ویارتم تا آخرش قرار نیست باهات باشه ها🤓 خیلی نمونده تا زمانی که تهوع و اینات بره و سینه هام از یه جایی به بعد شل میشه حتی😁اونوقت باید قید هرچی علائمه بزنی تاااا وقتی بچه تکون بخوره و اعلام وجود کنه😍❤

حالا انشالله هرچی جلوتر میره هفتت نگرانیات کمتر میشه و بیشتر خیالت راحت میشه...

دعا میکنم خدا به دلت آرامش و خیال راحتی بیشتری بده عزیزم🙏🙏🙏

بچه ها زنگ زدم رویان بهم گفت سابقه سقط داری😔 گفت رشدش کمه 😔

اون کارشناس ها حرف مفت دور از جون زیاد میزنن اهمیت نده بتای 40 بچش تو بغلش 

دو هفته دیگه برو سونو ساک 

فقط چهار مغز بخور، آب زیاد بخور، استراحت کن 

سلام دوستان من امروز ی چند ساعتی هسن واژنم خیلی خارش میده قبلا هم اینطوری شدم ولی پماد کلوتریمازول موضعی میزدم رفع میشد من چهارشنبه انتقالمه برم بخرم بزنم مشکلی نیست 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
اون کارشناس ها حرف مفت دور از جون زیاد میزنن اهمیت نده بتای 40 بچش تو بغلش  دو هفته دیگه برو س ...

سلام عزیزم بی زحمت بیا جواب منو بده 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰