2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046161 بازدید | 684501 پست
سلام گلم نه هر چی دوست داری بخور فقط کم بخور  جیگر فقط نخور و تن ماهی

نسرین جون دیروزلک بینی نداشتم بخاطر همین آمپول نزدم ولی امروزبازلک دیدم.زنگ زدم مرکز گفت بجای شیاف هرروز دوتا آمپول بزن.ولی سختمه هرروز دوبار برم درمانگاه.میگم همین روشی که توگفتی روبرم باز؟همون دوتاشیافمو بزارم یدونه هم آمپول اضافه کنم؟

خواهرهاى گلم لطفا عزیزانى که هىستروسکوپى کردن بگید که بعد عمل هىسترو، ببخشید موقع دستشویی واژن رو مى ...

سلام عزیزم دقیق نمیدونم عفونت رو ولی  من دو بار هیسترو کردم و دقیقا بعدش رفتم حموم حتی. اونجا ک پرسیدم گفتن مشکلی نداره.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کوبیده خورده بودم شب قبلش عزیزم نه دگ تکرار نشده فعلا خداروشکر

مال همون بوده منم چنجه خورده بودم

ببین خیلی مهمه که گوشت کاملا پخته بشه اصلا ابدار نباشه

تو دوران بارداری بیشتر از حد معمول گوشت رو بپز 

چون گوشت اگه یکمی نیم پز باشه باکتری وارد بدن میشه 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خواهرهاى گلم لطفا عزیزانى که هىستروسکوپى کردن بگید که بعد عمل هىسترو، ببخشید موقع دستشویی واژن رو مى ...

سلام عزیزم به من که بعدعمل گفتن برم دستشویی وراجب نشستن هم چیزی نگفتن ومن هم مثل همیشه بودم وخداروشکرعفونت هم نگرفتم فقط گفتن نزدیکی نداشته باشم تا چندوقت چون باعث عفونت میشه

نسرین جون دیروزلک بینی نداشتم بخاطر همین آمپول نزدم ولی امروزبازلک دیدم.زنگ زدم مرکز گفت بجای شیاف ه ...

سلام عزيزم 

نه حتما آمپول بزن نمیخواد دوبار بری تو تا رو تو یه سرنگ بزن 

همسرت نمیتونه بزنه برات؟؟ 

یا خوتت آموزش ببین بزن 

ترس نداره 

ولی حتما تو تا آمپول بزن مطمئنن هماتوم داری باید با پرژسترون و استراحت دفع یا جذب بشه 

چایی چرا اخه🤔 هر روز به این لیست اضافه تر میشه😂😂موز اخه😔

دقیق نمیدونم ولی همیشه یه دستور دارویی مینویسه واسمون منشی دکتر ایبار این چیزا رو هم زده بود.. البته نشاسته و آب و شیر سویا و اناناس واسم زده بخورم بقیه رو حذف کرده ازم.

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
موز چرا؟ چون گرمه؟

شاید بخاطر گرمیشه.. واسه من نوشته منم نخوردم ولی بقیه میوه های تابستون همشو میخورم 😅😅😅😅

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕