2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
من غذاهام داره ته ميكشه همسرم ميگه جوجه بخرم ميگم زعفرون داره ضرر داره🥺اخه اشپزي هيچي بلد نيس 

فیله مرغ بخر

خیلی راحت میتونه آماده کنه  براتون  ،داخل پیاز و روغن تفت بده

گوشت چرخ کرده هم بگیر اینم راحته تفت بده بخورید

پوشكش من تاز ماني كه نافش نيفتاده بود واقعااا سخت بودشلم ميبست مامانم بخاطر نافش يكسره نمش در ميومد ...

آره از الان همش میگم حواسمو جمع کنم خوب ببینم چیکار میکنن یاد بگیرم 😁

۴۰ روووووووز؟ چه خبره دختر؟ مامان من نهاااایت بذارم همون ۱۰ روز بمونه گناه دارن بنده خداها، الآنم از سه شنبه فرستادمش بره کلی کاراش رو زمین مونده بود بنده خدا. البته شما بچه دومته یکم بیشتر بمونن بهتره من اصلا در خودم نمی‌بینم جمع و جور کردن ۲ تا بچه رو 🙈😁

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا الان توی این شرایط خاص شما رفتنت بدتر گناه هم داره چون ممکنه به خودت یا نی نی آسیب بزنی خدای نک ...

من ميزدم افق ساعت ده نريماني رو نشون ميداد خوب خيلي

علي كوجكتر بود همسرم نگهش ميداشت من ببينم بعد بزرگترم شد نكه ميداره خدايي ولي مياد بيرون ناراحته كه چرا گريه ميكني تليزيون ميگه قطعش كن نميدونم امسال چه رفتاري داشته باشه

شوهرم داشت حساب ميكرد شايد ناقل باشي حق الناس گردنته

گفتم بعد ده روز ميرم بازم دلش راضي نبود نميدونم الان سونو چه جوري برم😅ده روز اوكيه ديگه؟ يا نرم؟ 

ان شالله شماهم مارو ياد كنين منم اگه پسرم بذاره كه حتمااااا

نه گلم من با نی نی پلاس میرم جلو زده ببین با دو سه تا نرم افزار هم چک میکنم دقیق همینه 

اپلیکیشن من یک زنِ

چیزی تحت عنوان مثلا ۳۱ هفته و ۷ روز نداره

یهو میگه ۳۲ هفته کامل از فرداش هم میشه ۳۲ هفته و ۱ روز ،، دکترمم همیشه همینطور حساب میکنه

الان من دقیقا امروز ۳۱ هفته و ۶ روز بودم فردا هم ۳۲ هفته میشم...

من غذاهام داره ته ميكشه همسرم ميگه جوجه بخرم ميگم زعفرون داره ضرر داره🥺اخه اشپزي هيچي بلد نيس 

ببین جوجه رو خودتون مزه دار کنید، من خودم یکم زعفرون میزنم اما کلا طعم های مختلفی میشه درست کرد، سس آماده هم داره که خیلیییی خوبن، فردا مارکش رو بهت میگم، طعم سبزیجاتش فوق العاده ست. اینجوری تنوع هم داره خسته نمیشید از طعمش.

غذاهای ساده مثل انواع کوکو هم خوبه راحته، کوکوی کدو و کوکو سبزی برات خوبه چون رژیم دیابت داری. کباب تابه ای گوشت یا مرغ، ماهی، واویشکا، اینا هم ساده ست درست کردنش. 

آره از الان همش میگم حواسمو جمع کنم خوب ببینم چیکار میکنن یاد بگیرم 😁 ۴۰ روووووووز؟ چه خبره دختر؟ ...

بابا خواهرشوهرم ٤ ماه بعد زايمان خونه مادرش بود يعني اينا منو سابيدن انقد گفتناااا تازه بچش همسرم ميگفت دست ميگرفت ميخابيد همين،من ميگفتم يماه موندن ديگه حقه منه😂😂

عاااااره تا ده روز خونه خودم بودم گفتم يماهم ميريم دورهميم😂😂همچين ضايع شدم سر ٤ روز برگشت خوردم بسرم خس خس رفلاكسش شروع شده بود دكتره داد وبيداد كه چرا شما مريضيد يجاااييم اين بچه سرما بخوره دارو نميتوونه بگيره فقط بستري

مامانم منو از مطب اورد خونم😭😭همه وسيله هامم خواهرم جمع كرد داد بابام برام اورد من موندم و گوشام😅و رژيم و استفراغ و بچه داري

من ميزدم افق ساعت ده نريماني رو نشون ميداد خوب خيلي علي كوجكتر بود همسرم نگهش ميداشت من ببينم بعد ب ...

ای جان عزیزممم چه مهربونه، خدا حفظش کنه 🤲🌹

ببین اگر دکترت گفته بری که برو ولی اگر وقت داری هنوز، صبر کن دو هفته کامل از کرونات بگذره بعد برو که خیالت راحت باشه ناقل نیستی حداقل از طریق شما کسی نگیره .

دارم جفتشووو هيچكاري بلد نيست براي اينكه ليوان ابميوه منو نشوره رفته يبار مصرف خريده 😅

آهان ببین من فیله رو یکم نمک و پودر سیر و فلفل سیاه میزدم بعد روی تابه گریل میکردم خیلییییی خوب میشد کمتر از ۱۰ دقیقه هم زمان میبرد، اینم طعم های مختلف میشه درست کرد. کنارش قارچ و انواع سبزیجات هم بذارید دیگه کامل میشه.

ببین جوجه رو خودتون مزه دار کنید، من خودم یکم زعفرون میزنم اما کلا طعم های مختلفی میشه درست کرد، سس ...

نميذاره من از اتاق بيام بيرون😑😑😑خودشم كه هيچكاري نميكنه فقط ابجوش بلده بياره بريزي داخل فلاسكم

ابميوه هم از بيرون تو ليوان يبار مصرف😂

دارم جفتشووو هيچكاري بلد نيست براي اينكه ليوان ابميوه منو نشوره رفته يبار مصرف خريده 😅

😂😂😂 خیلی باحال بود

خدا به همسرتون سلامتی بده

ولی خب اینا بلد بودن نمیخواد که،نمیخواد انجام بده یا شایدم علاقه ای نداره

ای جان عزیزممم چه مهربونه، خدا حفظش کنه 🤲🌹 ببین اگر دکترت گفته بری که برو ولی اگر وقت داری هنوز، ...

ممنونم عزيزم❤️

از صب بهش گفتم تاريخ سونورو ببين نديده هنو بهم بگه فك كنم زده جمعه

نميذاره من از اتاق بيام بيرون😑😑😑خودشم كه هيچكاري نميكنه فقط ابجوش بلده بياره بريزي داخل فلاسكم ا ...

دستش درد نکنه 😅😅

به نظرم کاری انجام ندن بهتر از اینه که با دعوا و داد و بیداد انجام بدن ⁦☹️⁩

حالا ان شاالله زوووود خوب میشی خودت در حد غذای ساده آشپزی می‌کنی 🤲🌹

😂😂😂 خیلی باحال بود خدا به همسرتون سلامتی بده ولی خب اینا بلد بودن نمیخواد که،نمیخواد انجام بده ...

بشدت سختشه وتاحالااا زير بارش نرفته اونروز ميكه سوپت تموم شد يا برم بخرم اكه اماده نميخوري مامان بگو بياد ميكم سوپ گذاشتنش خداشاهده ٥ دقيقس همرو بريز بپزه من ميخام بخورم ديگه ميخوووورم علامت تعجب گذاشت😂😂ديگه هم اداامه نداد

خداروشکررگلپری جون منم اولین بار که با ای وی اف باردار شدم قلب جنین رو‌ندید دو‌هفته بعد شکر خدت قلبش ...

ممنونم عزیز دلم اره یکم خیالم راحت شد تا دو هفته دیگه که برم سونو استرسم کمتره نگران لکه بینی بودم که گفت گاهی پیش میاد استراحت کن 

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه