2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045781 بازدید | 684484 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخی عزیزم بخاطر بتات گفتم که پنج برابر شده بود حدس زدم دوتا باشه.  انشالله نی نیت به سلامتی رش ...

فدات شم‌ ممنون از دعای قشنگت ایشالا دل همه‌آرزومندا با شنیدن صدای قلب نینی شون شاد شه😍

مرسی دوست عزیزم🤕

خواهش گلم انشاالله ایندفعه مامان دو قلو ها بشی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
فدات شم‌ ممنون از دعای قشنگت ایشالا دل همه‌آرزومندا با شنیدن صدای قلب نینی شون شاد شه😍

انشاالله 

انشاالله ایندفعه رفتی بگن دو تا جوجه دوتاشونم قلبش قشنگ میزنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

دخترا من رفتم عکس رنگی شکر خدا ایندفعه درد کمی کشیدم بعد جواب شکر خدا خوب بود دیگه نرفتم دکتر گفتم چه کاریه دفعه بعد که رفتم جواب و نشون میدم بنظرتون همون بذارم دفعه بعد رفتم جواب و نشون بدم ؟؟؟

خداروشکر. با چی؟-برای اسپرم ضعیف چیکار کردید

یه چند ماهی شوهرم‌ دارو خورد دکتر گفت شاید وضعیتش بهتر شه و طبیعی باردار شی اما داروها بی تاثیر‌ بود و وضعیتش تغیری نکرد و باردار نشدم. بعدش دکتر گفت میکرو انجام‌ بده با میکرو احتمال زیاد باردار میشی که خداروشکر‌انتقال اولم مثبت شدم.

دوستان که غربالگری اول دارن سعی کنید تو هفته 12 برید مثلا 12 دو تا اول هفته 13 چون مایع زیر گردن جنی ...

اخه دكتر من گفت نذار اخر هفته ١٢ اواسطش برو

ميگم نسرين جون براى ازمايش چندساعت ناشتايي داشته باشيم

من فكر نكنم مثه بقيه ازمايش ها ١٢ ساعت طاقت بيارم چون ضعف شديد بهم دست ميده

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
یه چند ماهی شوهرم‌ دارو خورد دکتر گفت شاید وضعیتش بهتر شه و طبیعی باردار شی اما داروها بی تاثیر‌ بود ...

شکر خدا منم امیدوار شدم منم فقط ۴تا جنین دارم توکل بخدا 😍😍😍🙏🙏

شکر خدا منم امیدوار شدم منم فقط ۴تا جنین دارم توکل بخدا 😍😍😍🙏🙏

عزیزم ایشالا که نتیجه‌میگیری  و بزودی خدا یه دوقلوی ناز و خوشگل‌میزاره تو دامنت😍 الهی که بهترینها‌ واست اتفاق بیفته گلم😘

عزیزم ایشالا که نتیجه‌میگیری  و بزودی خدا یه دوقلوی ناز و خوشگل‌میزاره تو دامنت😍 الهی که بهتری ...

عزيزم بخت تبريك ميگم ان شاالله اون يكى ساك هم جنينش رشد ميكنه و قلب دوقلوهات١٢٠ سال برات بتپه💖💚💖💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم