2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684461 پست
نگران نباش گلم  فقط استراحت کن  اگه خدایی نکرده خون قرمز بود یا زیاد شد  حتنا آمپو ...

مرسی بابت راهنمایت عزیزم حتما آمپول رو فردا تهیه میکنم اگه بهتر نشدم

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتم كرونا دارم دارو داره فعلا شماهم بخاطر كرونا بوده؟

اره عزیزم نگران نباش تحت نظری

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
نگران نباش عادیه  این دردا همچنان ادامه داره عزيزم  من دقیقا روی واژنم درد میکرد که دوست ...

خیلی ممنون.دست خودم نیس آدم برای هرچیزی زودنگران میشه.ببخشید زیاد سوال پرسیدم

خواهش میکنم  انشالله که نیاز نمیشه  استراحت کنید بند میاد توالت فرنگی استفاده کن بهت فشا ...

اره از فرنگی استفاده میکنم دیگه توکل بر خدا 

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   
خیلی ممنون.دست خودم نیس آدم برای هرچیزی زودنگران میشه.ببخشید زیاد سوال پرسیدم

آره گلم میدونم بارداری ما کلا همراه با استرس بازم خدا خیر بده آنا جون رو که این تاپیک رو زده دوستان هم لطف میکنن پاسخ میدن کمک می‌کن 

منم درد داشتم سحر جان و سوفی جان گفتن بخاطر بزرگ شدن رحم 

گلم من چون دوقلو بود رفتم زیر نظر پریناتولوژی  همونجا خودش همه کارها رو انجام میده  ...

بمنم گفتن زیرنظر پریناتولوژی برم.توکجامیری؟اگه خوبه منم برم البته اگه کرجه

خانوما من روزی که نوبتم شد رفتم دکتر روز ۲۸ام پریودم بود وباید اونروز پریود میشدم و دکترم گفتن از امروز تا پنج روز استرادیول بخور تا پریود بشی بعدش امپولای ای وی اف و شروع کن حالا الان ۸ روز گذشته پریودم نشدم بنظرتون بخاطر استرادیول؟

والا اولین باره با امپول پری نشدم...حتی منشی میگفت استرادیول رو کم کم قطع کن یهو خونریزی شدید نگیری. ...

نمی‌دونم والا، یکم صبوری کن هفته آینده اگر پریود نشدی برو باز دکتر عزیزم

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ایشالا که صحیح و‌سلامت بغلش کنی💋 حرکت نی نی من خیلی کمه اصلا محکم لگد نمیزنه. بیشتر لرزش و‌ ضربه کو ...

شاید مال من پسره ضربه هاش انگار محکمه.طوری که امروز یه پیراهن چسب پوشیده بودم.ضربه که زد مامانم دید و گفت آخیییی 

انشالله قسمت همه مامانهای منتظر و اقدامی

😉