2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
آره از همون اولشم اصلا باهاش هم کلام نشدم و بحث نکردم کلا زبونش تند و تلخه و اهل حاشیه ست منم واقعا ...

عزیزم ازش ناراحت نشو میدونی چرا؟

ببین من ی خواهر مجرد داشم وقتی زنداداشام میومدن خونمون از اتاقش بیرون نمیومد 

حالا همون خواهرم عقد کرده  و خواهرشوهر داره 

اونروز میگفت خواهرشوهرم یا برادرشوهرم میرم خونه نامزدم همش مشغول کار خودشونن و بامن زیاد صحبت نمیکنن...

گفتم دیدی چقد بده نمیومدی بیرون از اتاق؟گفت اره واقعاا 

حالا اونام نمیدونن شما با چه سختی و زحمتی باردار شدی عزیزم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ینی واقعااا نمیدونم چی بگم 😭😭 رنگ زدم رویان میگم متخصص بمن گفتن با دکتر زنانت ام مشورت کن بابت مص ...

عزیزم دکترت درست گفته، هر متخصصی فقط در حیطه تخصص خودش نظر میده و دارو تجویز میکنه، من هم در مورد تمام تخصص های دیگه مرکز می‌گفت باید بری پیش متخصص مربوطه، حتی دکترم توصیه هم نمی‌کرد به داروی خاصی ، این در مورد همه و همینطور تمام تخصص ها صدق میکنه، چون براشون مسئولیت داره، شما تا وقتی مشکلت مربوط به متخصص داخلی هست باید طبق تجویز ایشون عمل کنی.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم دکترت درست گفته، هر متخصصی فقط در حیطه تخصص خودش نظر میده و دارو تجویز میکنه، من هم در مورد تم ...

اخه متخصص داخلی ام با شک و تردید گفت بخور 

گفت حالا میخوای نخور فقط دیفن قرقره کن 

دوستان من غربالگری اولمو تو دوازده هفته کامل برام نوشته دکتر،به نظرتون زود نیست؟

زود؟؟؟؟

نه ديگه همه تو هفته ١٢ يا اخرش ميرن غربالگرى

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بچه ها ازیترومایسین برا چیه دکتر برا بعد از انتقال به من داده چرا میدن مگه برای درمان عفونت نیست؟

اكثرا ميدن ك اگرخداى نكرده رحم ى عفونت ناچيزم داشته باشه برطرف بشه

ب منم هم بعد از پانكچر دادن هم قبل و بعد انتقال

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

البته مال من تتراسايكلين بود اما هردو براى ى مساله س

پشمالو جان شما اهواز بودین .من از بوشهر می رفتم شیراز سه بار با دکتر پارسا نژاد بودم و دوبار اخری با ...

اره عزیزم من اهواز بودم 

بنظرم مراکز تهران فرق داره کلا 

الان خیلی بچه های اینجا شهرستان جواب نگرفتن ولی تهران زود جواب گرفتن درصد موفقیتشون بیشتره 

من ۲۰ تومن هزینه پانکچر و فریز جنین و تسه شوهرم شد 

۴ تومن هزینه دارو پانکچر 

داروهای انتقال تا الان ۱۵۰۰ 

هزینه انتقال ۶ 

مکمل و تقویتی قبل پانکچر که شوهرم میخورد ۵ یا ۶ 

خودمم ۲ تومن 

دیکه هزینه بلیط و رفت و آمد بماند اونو یادم نیست 😀

هربار ویزیت سونو ۷۰۰ تومن 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام عزیزم خوبی،؟پسرات خوبن؟ ازیترو نخورم ینی؟گلوم ریاد اذیتم نمیکنه ولی مشخصه خب یکم چرک داره  ...

قربونت برم خوبن سلام میرسونن😘

نه بنظرم نخور من هردوتا دکترم اصلا بهم آزیترو پیشنهاد ندادن فقط سفیکسیم و آموکسی میدادن همش... به بقیه خانمای باردار میشنیدم فقط این دوتا آنتی بیوتیک و میگفتن بخور

منم چند روز پیش بیشتر سرفه داشتم ولی هرچی تحمل کردم دیدم گلوم چرک داره یکم دو روز آموکسی خوردم هر 8 ساعت یه بار،،، زود خوب شدم ول کردم تو هم دو سه روز بخور خوب میشی

خواهش میکنم عزیزم مراقب خودت باش... قرص و هم بدون عذاب وجدان بخور هیچ عوارضی نداره من انقدر سر پسرم خوردم که میدونم با دو یا سه روز خوردنش هیچ اتفاق بدی نمیفته😊