2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045771 بازدید | 684483 پست
الهیی عزیزم .ان شاالله خیلی خیلی زود دوره اش تموم بشه این کرونا سرعت انتقالش به مراتب از بقیه بالاتر ...

شوهرمم همينو ميگه ميگه صد بار هي گفت بارداري انقدرم خنگ نيست اشتبااا بده بخووووور

ان شاالله كه همينطور باشه

تبم بعد استا كه ديشب خوردم بهتر شد ساعت سه شب باز تب كردم ولرز وبدن درد بدم داشتم ولي خوب استاي بعديم ٨ صب بود كاري ازم برنيومد الان اونو خوردم تب ندارم خداروشكر فعلا

من زنگ زدم رویان بمن گفت از متخصص داخلی بپرس  منم دک مشاور انلاین گرفتم اونم گفت ما میدیم ب خا ...

عاخه انتي بيوتيكاا كه ميدن معمولااا هركدومشون براي يكاره

هست شايد ازيتروو فقط براي كرونا جواب ميده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرمم همينو ميگه ميگه صد بار هي گفت بارداري انقدرم خنگ نيست اشتبااا بده بخووووور ان شاالله كه همين ...

خوب خداروشکر که تبت پایین امده دوستم که کرونا اخیرا گرفته بود میگفت دوروز اذیت شدم بعدش بهتر شدم ان شاالله شمام دوره اش گذشته و روز به روز بهتر میشی .🙏🏻🙏🏻❤ اب نمک قرقره کن هر چند میگن توی کرونا تاثیری نداره ولی ضررم نداره 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزان باز من اومدم بخاطر لک بینیم به دکترم زنگ زدم گفتش سریع بیا موقع معاینه گفتش فقط ساکش هست ...

طبیعیه جای نگرانی نیست

برا منم هفته پنجم فقط ساک دیده شد

ولی دو هفته بعد رفتم سونو قلب

اگه بتونی دیرتر بری بهتره

خوب نیس پشت سر هم سونو میریم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
شوهرمم همينو ميگه ميگه صد بار هي گفت بارداري انقدرم خنگ نيست اشتبااا بده بخووووور ان شاالله كه همين ...

اخی عزیزم خیلی مواظب خودت باش مگه بیرون رفتی یا رفت و امدی داشتی؟

تو خونه فقط خودت گرفتی؟ الان بهتری؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ديرو يهووو از خاب پاشدم بدن درد ساعت٤ ام تب كردم باشه ميترسم از اتاق زياد برم بيرون غصم يكي دوتا ني ...

الهی عزیزممم، نگران نباش الان تو از همه واجبتری، موقع بیرون اومدن از اتاق ماسک بزن دستت هم جایی نزن، بگو در سرویس رو برات باز کنم موقع بستن با دستمال ببند، وقتی هم بیرون اومدنی بگو اونا ببندن، بعدش هم با الکل ضد عفونی کنن، ولی حتما برو قرقره کن.

عزیزم قطعاااا دکترها بهتر میدونن ما که دکتر نیستیم، حتما حتما حتما هرچی دکترت تجویز کرده مصرف کن زودتر خوب بشی، عوارض بیماری خیلی بیشتر و خطرناکتر از داروهاست اینو مطمئن باش.

الان تلاشت باید این باشه که هرچه زودتر خوب بشی پس داروهات رو بدون کم و کاست راس ساعت مصرف کن.

ما هم برات دعای خیر و انرژی مثبت می‌فرستیم ان شاالله زوووود خوب بشی 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
من زنگ زدم رویان بمن گفت از متخصص داخلی بپرس  منم دک مشاور انلاین گرفتم اونم گفت ما میدیم ب خا ...

عزیز دلم در اینجور مواقع فقط حرف و توصیه پزشکتون رو ملاک قرار بدید لطفا، همه که دکتر نیستن و اطلاعات و دانش یک دکتر رو ندارن.

خوب خداروشکر که تبت پایین امده دوستم که کرونا اخیرا گرفته بود میگفت دوروز اذیت شدم بعدش بهتر شدم ان ...

ان شاالله كه همينجوريه براي منم

الان اب نمك غرغره كردم راستش بخاطر تردد ميترسم

وگرنه سختم نيست ميتونم تند تند قرقره كنم

شايدم پيش خودش ميگه چرا سر بارداري من ازين حركات نكردن٠٠٠ خداروشكر جاري ندارم😆ولي يخواهرشوهر جاي ه ...

از خواهر شوهر نگو که دلم خونه 😭😭😭

یعنی این دو ماهه تازه داره یسری هنراشو رو می‌کنه اصلا وصف نشدنی 😭😭😭😭😭😭😭

اخی عزیزم خیلی مواظب خودت باش مگه بیرون رفتی یا رفت و امدی داشتی؟ تو خونه فقط خودت گرفتی؟ الان بهتر ...

نه من كلا قطع ارتباطم بعد كرونااا فقط خونه مامانمو مادرشوهر ميرفتيم اونم با فاصله زياد

توخونه كسي علايم نداره مگر ناقل بي علامت باااشن

خودمم يكشنبه از ١٠ تادونيم تو كلينيك منتظر دكتر زنان بودم با دوتا ماسك شايد ازونجا گرفتم

امروز از صداي همسايمون فهميدم خونن اخه سركار ميرن جفتشون دوروزه مشكوك خونن😂يگزينه هم اينا اضافه ميشه شايد در ورودي رو باز كردم وقتي همسرم ميومد گرفتم😑😑چون تو اسانسور و جلو درهم من ماسك دارم اونم دوتا يا سه تا

خب عزیزم الان رویان که هیچ جوره جواب نمیده چیکار کنم 

عزیزم اونی که دکترت تجویز کرده انجام بده، اگر از دکتر داخلی مشاوره گرفتی و گفتی که بارداری پس دیگه جای نگرانی نیست بخور.