2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
خدا نی نی هاتو حفظ کنه عزیزم ❤️❤️❤️

عزیزم مبارکه انشاالله بارداری سالمی داشته باشی😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم دعا کن برام❤️

انشاالله سونوی قلبش عزیزم انشاالله روز زایمانت🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام فریناز جون ممنونم عزیزم خدا تودلیت رو سالم بیاره بغلت  و دوستان عزیزم که به فکرمین قربونتو ...

خیلی به فکرت هستم امیدوارم خوش خبر برگردی عزیزم .🙏🏻❤ 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
مهراوه جان  این همون بی بی چک الان گرفتم

مبارکت باشه عزیزم .خیلی خوشحال شدم 🙏🏻😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
توی برگه آزمایش زده زیر بیست و پنج منفی. من شنبه یک بودم.الان چهار.

ببین چون رفته بالا فعلا قطع نکن زنگ بزن دکترت بگو دوباره دو روز دیگه برو ازمایش

ازمایش هم یک جا برو بده هر دفعه جای مختلف نرو

ببین چون رفته بالا فعلا قطع نکن زنگ بزن دکترت بگو دوباره دو روز دیگه برو ازمایش ازمایش هم یک جا برو ...

خب آزمایش رو خودشون گفتن دیگه جای قبلی نرو.

مرکز هم جوابمو نمی‌ده.منم شیاف ساعت یازده و آمپولهای ساعت دوازده رو نزدم.

چون خیلی پایینه عدد ۴

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
سلام فاطمه جان خوبی زیارت قبول برگشتین از مشهد بسلامتی

سلام عزیزدلم. اره دقیقا همین الان رسیدیم تبریز. هنوز خونه نرفتیم

ان شاالله ب زودی روزی همتون ان شاالله با نی نی ها

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خب آزمایش رو خودشون گفتن دیگه جای قبلی نرو. مرکز هم جوابمو نمی‌ده.منم شیاف ساعت یازده و آمپولهای سا ...

عزیزم ضرری ک نداره کاش ادامه میدادید ببینید بازم بالا میره یا نه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها اینارو الان زدم همون لحظه اینجوری نشد کم کم هاله انداخت و اینکه من اچ سی جی زدم قبل پانکچر مم ...

به به خوش به سعادتتون برای منم دعا کنید از دوهفته دیگه بایدhcg بزنم .احتمالا بعدش پانکچر میشم .

سلام اولین باره تو این تاپیک کامنت میزارم منم میخام میکرو کنم یا ای وی اف دقیق نمیدونم منتظرم پریود بشم امپولامو شروع کنم همسرم آزواسپرم انسدادی خودمم فیبروم دارم که دکتر گفت قبل انتقال باید برش داری