2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046123 بازدید | 684499 پست
عزیزم منم هر دو انتقالم بعد از منفی شون دقیقا تا ده روز سردرد شدید میگرفتم ک ول نمیکرد  همش حس ...

سلام عزیزم عیدت مبارک.

راستش اصلا میگرن شدم تا بلندمیشم راه میرم دردش شروع میشه.

من قبلا انتقال داشتم این بساط نبود اصلا

فکرکنم بخاطر سن هم هست  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها خیلی دعام کنید بتونم ادامه بدم .واقعا از نظرجسمی اذیت شدم ایندفعه.نمبتونم هی بگم چی شده اونوقت همسرم نمیزاره ادامه بدم.

چند روز به قلبم فشار اومده از ترس نمیرم دکتر ممکنه بهم نامه نده برای دفعه بعد 

فعلا میگذرونیم.ان شاءالله خدا به حق امیرالمؤمنین به زودی همه مارو به حاجت دلمون برسونه.

دیگه اینقدر به جسم وروحمون فشار نیاریم وبقیه عمرمون به راحتی وشادی وسلامتی زندگی کنیم.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
مرسی عزیزم😘 من یک‌مرداد سونو دارم‌خیلی هم‌استرس دارم آخه بر عکس‌بقیه‌بچه ها من‌ تقریبا هیچ‌ علائمی‌ ...

منم یکم سونو قلب دارم،منم علائمی ندارم از دیروز تا حالا یه استرسی افتاده به جونم نمیتونم هم به کسی بگم فقط تو خودم میریزم

انشاالله بچه هايي که مثبت شدن قلب نی نیشون ببینن

منم یکم سونو قلب دارم،منم علائمی ندارم از دیروز تا حالا یه استرسی افتاده به جونم نمیتونم هم به کسی ب ...

منم‌دوم سونو ساک بارداری دارم 

علایمم کمه یه روز  تهوع دارم یه روز  ندارم 

فقط سینه هام سنگین شده 

خدا کنه هممون قلب نی نی هامونو ببینیم 🤲

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
انتقال نداشتی عزيزم؟؟  سیکل عادیم با انتقال شد 14  ولی سیکل شانگهای بدون انتقال فقط پانک ...

آخه شانگهاش چه فرقی با اون یکی پانکچر داره‌که اینقدر زیاد میگیرن اونم‌دوبار پانکچر هست دیگه‌کار خاص دیگه ای نمیکنن که‌ ، حتما باید یه بهانه ای پیدا کنن پول اضافی بگیرن😔

نسرین جان من رفتم از سایت نوبت گرفتم آخر سر انتخاب روز رو‌ هر چی میزنم نمیاره آخر سر هم error میده ،بازه زمانی رو‌انتخاب کردم ،روز رو‌هم‌خودمون باید انتخاب کنیم ؟ واینکه اگه وقت بگیریم‌نریم واقعا تا سه ماه نمیتونیم وقت بگیریم ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
منم‌دوم سونو ساک بارداری دارم  علایمم کمه یه روز  تهوع دارم یه روز  ندارم  فقط ...

دقیقا مثه من  میاد و میره ،داره قلبم میاد تو دهنم

انشاالله انشاالله همگی قلب می‌بینیم و میریم مرحله بعد

من این ماه با استرادیول ایرانی ضخامتم ۱۰/۳بود روز ۱۰پریودم لازمه استرادیول خارجی بگیرم 

نه دیگه خداروشکر مشکلی نداشتی

من خودم بخاطر اینکه دلم قرص باشه آلمانی میخوردم الانم ک باردارم هنوز خارجی میخورم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
منم یکم سونو قلب دارم،منم علائمی ندارم از دیروز تا حالا یه استرسی افتاده به جونم نمیتونم هم به کسی ب ...

نگران نباش عزیزم مطمئن باش تا الان قلب قشنگش تشکیل شده

منم هفته پیش سونو داشتم خیلی نگران این موضوع بودم  ولی رفتم قلبشو دیدم خیالم راحت شد

انشالله به زودی دلت آروم میشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام بچه ها تو رو خدا هر کی مشکل ضخامت اندومتر داره بیاد بگه چکار کرده خسته شدم از بس تو سیکل انتقال ...

عزیزم پیاده روی کن حتما روزانه. اب خیییییییییلی بخور. تخم کدو تنبل هم خوبه.لوبیا سبزم میگن خوبه. الان اینا فقط تو ذهنمه. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
شانگهاش چیه ؟

پانکچر دو‌مرحله ای ، یعنی‌دو‌بار پشت سر هم‌پانکچر میشی دفعه اول دارو‌کمه بار دوم‌ دارو‌ی بیشتر میدن‌بهت ، معمولا برای اونایی که ذخیره اشون‌کمه‌ یا بدنشون‌به‌داروهای هورمونی با دوز بالا‌جواب نداده‌انجام‌میدن‌ تا تخمک‌بیشتری بدن

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش