2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045843 بازدید | 684485 پست
@هانیلsآریل   سلام عزيزم خووووبين؟ الحمدالله بهتري؟

سلام عزیز دلم، خوبم شکر خدا شما خوبی؟

تهوع خیلی اذیتم می‌کنه نمی‌دونم دیگه کی قراره بهتر بشه؟ ⁦☹️⁩😭

استراحت مطلق هم عصبی و افسرده م کرده همش بغض میکنم اشکام می‌ریزه 🥺🥺

دیشب تا صبح نه خودم خوابیدم نه بنده خدا مامانم از ناراحتی من خوابش برد ⁦☹️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام گلم  خوبی عزيزم  خب چیکار باید کنیم معجزه جان  من الان بازم دوتا آمپول میزنم& ...

لكه بيني فك نكنم طبيعي باااااشه اينسري حواست باشه قطع امپولت با شروع اسپرينت يكي نباشه كه بفهمي مشكل ازكجاست من احتمال ميدم بيشتر براي اسپرينت بوده ولي دردادي جزيي بعد كاهش دوز دارووو طبيعيه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لكه بيني فك نكنم طبيعي باااااشه اينسري حواست باشه قطع امپولت با شروع اسپرينت يكي نباشه كه بفهمي مشكل ...

آسپرین نمی‌خورم فعلا تا چند روز که شیاف بزارم اوه همه چی اوکی بود آسپرین میخورم 

اي جوووووووونم منم زودرنجتر شدم طبيعيه ولي خودتو اذيت نكن به اين فكر كن يتوقيق اجباريه استراحت مطلقتت كه باهاش هم جفتت ميره بالا هم هماتومت كاملااااا رفع ميشه كه كل بارداري دغدغه اينارو نداشته بااااشي به اميد خدااااا

از فرصتت نهايت استفاده رو بكن براي چله هااا ذكرا و ختم قرانت حسااابي بخون 

اعمال ماه چهارو برات ميفرستم اونارم انجام بده

ان شالله كه اين٨ روز باقي مونده رووو راحتتتر بگذروووني عزيزم🙏😘👩‍❤️‍💋‍👩

@هانیلsآریل    

فدات عزيزم 😍😍

نسرین جان رویان هزینه عمل پانکچر چنده ؟ بیمه هم تاثیر داره یا هزینه عمل بدون بیمه حساب میشه ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اي جوووووووونم منم زودرنجتر شدم طبيعيه ولي خودتو اذيت نكن به اين فكر كن يتوقيق اجباريه استراحت مطلقت ...

كاش ميشد بدي بمن ينفسي بكشي لا اقل🥴منم كمتر ميخاستم بخورم😒مولتي رو عوض كرد برات؟؟؟

نسرین جان رویان هزینه عمل پانکچر چنده ؟ بیمه هم تاثیر داره یا هزینه عمل بدون بیمه حساب میشه ؟

هزینه عمل بدون بیمه هست ولی بعد میتونی بری از تامین اجتماعی بگیری هفتاد درصد رو میده 

14 میلیون عزيزم 

هزینه عمل بدون بیمه هست ولی بعد میتونی بری از تامین اجتماعی بگیری هفتاد درصد رو میده  14 میلیو ...

آره میدونم بیمه بعد عمل پول رو پس میده و اول نمیده منظورم همونه که بلاخره بعد عمل یه مقداری برمیگردونه ؟ برای یکبار عمل ۱۴ تومنه ؟ چقدر گرونه اونجا مگه دولتی نیست ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش