2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045866 بازدید | 684487 پست

بچه هااا.من دو روزه انتقال دادم.تا سرپا میشم یکم یا راه میرم زودی زیر شکمم تیر میکشه و شکمم و کمرم میگیرع..از چیه؟مشکل پیدا کردم ینی؟ کسی تجربه داره لطفا راهنماییم کنید.برای سلامتی تون صلوات میفرسم.جنینام یکی ۵ روزه و یکی سه روزه هستند

#آبادان 🖤
مرسی عزیز دلم،باهاتون صحبت کردم آرام شدم ممنون که جوابمو دادین😘😘

فدات گلم

تازه همين ى ذره هم ك دارم چند روز هست يكى دو روز نيست

ميره و مياد 

توجه نكن💚💚💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.بچه ها خوردن تن ماهی توبارداری ضررداره؟

عزيزم نخور معلوم نيست كه چ ماهى اى رو تن ميكنن

ترجيحا ماهى بخور

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بچه هااا.من دو روزه انتقال دادم.تا سرپا میشم یکم یا راه میرم زودی زیر شکمم تیر میکشه و شکمم و کمرم م ...

نه عزيزم نگرانى نداره همه دردى تو انتقال طبيعيه مگر ك خداى نكرده شدتش زياد باشه

ان شاالله دو هفته ديگه خوش خبر مياى💚💚🤲🏻🤲🏻😍😍

اهان ميدونه اى وى اف كردى؟؟ پس زودتر خوشحالش كن بعد ازمايش😍😍😍

شما مادرت نمیدونست من بعد 7 روز بهش گفتم چون هر هفته میرم پیششون عید قربانم نرفتم این هفته ام عید نمیتونستم برم مجبور شدم بگم 

اره خودمم راغبم که برم خیالم راحت تره .من دوتا جنین انتقال دادم اره دوتا کیسه جداس عزیزم .دیگه مرکزی ...

نه دیگه مرکز نمیرم

چون دکتر پریناتولوژی تخصص کامل داره بارداری پرخطر، طب جنین مادر و... 

فداتشم گلممم.اولین آزمایشم ۸ مرداده😍

فرداى تولد من😍

ان شاالله بهترين خبر زندگيت باشه جواب ازمايشت

من از روزی که مثبت شدم هماتوم داشتم لکه بینی و خونریزی  هر روز دو تا امپول دارم  یکی شش ...

ببخشیدیه سوال دیگه،وقتی لکه بینی داریم شیاف روبایدواژینال استفاده کنیم یارکتال،لطفااگه بقیه دوستان هم میدونن جواب بدن

ببخشیدیه سوال دیگه،وقتی لکه بینی داریم شیاف روبایدواژینال استفاده کنیم یارکتال،لطفااگه بقیه دوستان ه ...

واژینال جذب بهتری داره و لکه بینی رو زودتر قطع میکنه 

دکتر من می‌گفت اگر خارش یا حساسیت گرفتی برای یکی دوروز رکتال بزار من تا الان فقط واژینال گذاشتم عزيزم 

ببخشیدیه سوال دیگه،وقتی لکه بینی داریم شیاف روبایدواژینال استفاده کنیم یارکتال،لطفااگه بقیه دوستان ه ...

شياف رو تا جايى ك امكان پذيره واژينال بذار چون ركتال اثربخشيش كمتره

ركتال در صورتيه ك واژينال مشكل داشته باشى مثه خارش و عفونت و اينا

واژینال جذب بهتری داره و لکه بینی رو زودتر قطع میکنه  دکتر من می‌گفت اگر خارش یا حساسیت گرفتی ...

ممنون ازراهنماییت عزیزم،من چندوقته رکتال استفاده میکردم،فکرمیکردم وقتی لکه بینی داری واژینال خطرناکه🤐😅