2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045868 بازدید | 684487 پست

دوستانی که غربالگری دادید میشه به این سوالم جواب بدید 

اینجا چند نفر آمینو کردن ریسک بالا داشتن؟ 

اونروزی که من دکتر بودم شاید از بیست از 18 ریسک بالا داشتن آن تی 2، دو نیم بود و دکتر میگفت 85 درصد همه چیز خوبه سونو هم خوب بوده ولی اگه میخواهید مطمئن بشید باید آمینو بدید 

اینجا کسی انجام داده 

عزیزم ان شاءالله برات دوقلو باشن و سلامت بغل بگیری گلم با لبخند قشنگت و دل شادت از ته دلت برا منم دع ...

انشالله عزیزم انشالله به حق این شب عزیز به حق علی و اولادش همه ی منتظرا دامنشون سبز بشه خدا به من هم نظر کنه جنینهام برام بمونن ❤❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به خدا عر پیامی که از شما مهربونا میاد بدنم از شوق میلرزه ولی چه کنم انقدر تو این 10 سال درد کشیدم ک ...

خیالت راحت عزیزم 

برا منم همینطوری بود گذاشتم همسرم بره سرکار با ناامیدی بی بی چک زدم اصلا انتظار مثبت شدن نداشتم همون لحظه قرمز شد اصلا باورم نمیشد😁 زنگ زدم به همسرم برگرد خونه بیا ببین درست میبینم!

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
انشالله عزیزم انشالله به حق این شب عزیز به حق علی و اولادش همه ی منتظرا دامنشون سبز بشه خدا به من هم ...

ان شاءالله 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
من ميخورم زود سير ميشم احساس ميكنم معده م داره منفجر ميشه و تهوع ميگيرم نميخورمم تهوع ميگيرم ت ...

دقیقااا همسرمنم میگه اوناکه اندازه عدسن این شکم چی میگه ازالان😁😁😂😂🤦🤦

سلام عزيزم  مامان رقیه گوشیش مشکل داره نمیتونه بیاد تاپیک قرار بود 28 ام بره سونو گفت برم سونو ...

تاپیکشونو ببین

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
لیلا جان منم باید یه دل سیر بخورم  ولی چون میترسم هی کم کم میخورم  بخاطر دوقلویی بری بهت ...

اره خودمم راغبم که برم خیالم راحت تره .من دوتا جنین انتقال دادم اره دوتا کیسه جداس عزیزم .دیگه مرکزی که انتقال دادی نمیری؟من برم این دکتر دیگه مرکز نرم؟