2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
دوستای گلم من  این ماه ال دی خوردم ک بعدش تو سوم پری استرادیول شروع کنم واین ماه نینی هامو ببرم ...

من چون آندومتریوز دارم باید همیشه ال دی بخورم ک کیستم بزرگ‌نشه خدا رو شکر ک برای انتقال هام مشکلی از بابت ضخامت آندو یا نازکی آندو پیش نیومد هر چی تجویز پزشکت هست همون رو انجام بده

عزیزم مبارک باشه  انشالله بارداریت رو بسلامتی بگذرونی  اول اینکه دکترتون کی بود؟ دوم ای ...

ممنون عزیز دلم

دکتر رستمی شیراز بودم

داروهام فرتیل سی ام.آمپول سلکسان.آمپول سوماتروپین.قرص پردنیزولون.قرص استرادیول.امگا.ویتامین E و D

هیچ کار خاصی نکردم این بار حتی خودم کارامو میکردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان منم الان جواب آزمو گرفتم بتام 1882 باورم نمیشه بعد از 16 سال سختی منم مامان میشم   ...

سلام گلم بهبه پس عکس پروفایلت میشه واقعیت خدارو شکر عزیزم بارداری سالمی داشته باشی😍😍😍🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ما روز انتقال سه نفر بودیم هر سه تامون مثبت شدیم اولی خانمی بود ک از انتقال اولش ی پسر داشت اینم ان ...

شما کدوم مرکز بودی؟

من همون اول کار از مرکز رویان درمورد اینکه امکانش هست جنینا بعد از ذوب از بین برن پرسیدم. بهم گفتن به هیچ عنوان تو مرکز ما این اتفاق نمیفته چون موقع ذوب از ماده ی خاصی استفاده میکنیم. برام توضیح داد که دور جنین فریز شده مایع هست و اگر با این ماده ذوب نشه امکان ترکیدن و از بین رفتنش هست

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزان خیلی نگرانم کسی این شرایط  رو داشته؟ از زمان مثبت شدنم یه روز درمیون لک میبینم میتر ...

ما همه مون یه چند وقت بعد از مثبت شدن به خارج رحمی فکر میکنیم

نگران نباش احتمالش ضعیفه

من رویان میرفتم بهم گفتن اگر لک و خونریزی و پهلو درد نداشتی ۲هفته بعد از ازمایش برو سونو در غیر این صورت زودتر برو

اگر یه هفته از ازمایشت گذشته بهتره برای سونو بری

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من ۵ هفته و چهار روز رفتم برای سونو ساک قلب داشت دیگه کارم راحت شد سونو قلب نرفتم بعدش هفته ۱۰ رف ...

برای هماتوم لک یا خونریزی نداشتی ک زودتر متوجه بشی؟

سلام به همگی من امروز رفتم سونو .دوتا نی نی دارم قلبشونم تشکیل شده خداروشکر😍😍💖انشاالله روزی همه د ...

ای جان عزیزم دیدی گفتم دو قلو ان  ان شاالله که خدا حفظشون کنه ب سلامتی زایمان کنی 😍😍

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام به همگی من امروز رفتم سونو .دوتا نی نی دارم قلبشونم تشکیل شده خداروشکر😍😍💖انشاالله روزی همه د ...

به سلامتی عزیزم،مگه بتات چند بود؟ منم دیروز رفتم سونو گفت که رشدش خوبه خیالم راحت شد فقط پرسیدم دست و پا داره گفت نه یکم استرس گرفتم .