2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
الا جان تو پانکچر جتماا مشخص میشه مشکلات رحم خیالت راحت 

عه واقعا؟ چقد خووووب ممنونم گلم جواب دادی خیالم راحت شد❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ای خدا 🥴🥴🥴اینطوری دیگه آخرسر شیری میمونه بخوریم🤣🤪همش بخار میشه که شروین جون میگه وایسا بالاسرش ...

ببین بعد از جوش امدن زیرش رو کم کن و به ارومی ۴۵ دقیقه روی حرارت بزار دیگه سر هم نمیره .ته هم نمیگیره .نمیخواد بالاسرش باشی فقط اولش باش که سر نره موقع جوشیدن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان منم الان جواب آزمو گرفتم بتام 1882 باورم نمیشه بعد از 16 سال سختی منم مامان میشم   ...

سلام مامان خانمممم، مبارکت باشه عزیز دلمممم، الهی که به سلامتی و دل خوش باشه 😍🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عه واقعا؟ چقد خووووب ممنونم گلم جواب دادی خیالم راحت شد❤️❤️❤️

اره عزیزم مدام در خال سونویی دگ اونم واژینال که دقیقه ☺️

مطمعنم بعد زیارتت مادر میشی بهت قول میدم 🥺

دیشب همش خواب میدیدم تو خیابون ب همه میخوام بگم حامله ام ولی تو دلم میگفتم من که هنوز مثبت نشدم 😂😐

سلام عزیزم خوبیم شکر خدا شما چطوری؟ نه زیاد، دو روز اول یکم اذیت شدم بعدش خیلی بهتر شدم شکر خدا، با ...

عزیزمم ان شاالله خیلی زود خوب خوب میشی 🙏🏻 منم خوبم شکر خدا 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اره عزیزم مدام در خال سونویی دگ اونم واژینال که دقیقه ☺️ مطمعنم بعد زیارتت مادر میشی بهت قول میدم � ...

قربونت عزیزم. اخه با سونو مشخص نشده بود برا من فقط ی احتمال داد دکتر برا همین هیسترو کرد. ان شاالله که خیره.❤️

ااااای جااااانم. ان شاالله زودی تو واقعیت خبر بارداری تو میدی😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان منم الان جواب آزمو گرفتم بتام 1882 باورم نمیشه بعد از 16 سال سختی منم مامان میشم   ...

سلام عزیزم خداروشکر خیلی تبریک میگم... 

انشاالله به سلامتی تا آخر بارداری و پیش بری و با دل خوش بغل کنی نی نی نازتو🥰😍

بعد از 16 سال واقعا شیرین و دلچسبِ انشاالله بقیه منتظر هم مثل شما به آرزوشون برسن🤲🤲🙏🙏

اتوسا جان خيلى متاسف شدم واقعا🥺🥺 نميدونم چى بگم اما از صميم قلب دعا ميكنم ب زودى بصورت طبيعى طعم ...

قربونت برم عزیز دلم.تن خودتو جوجه ت(جوجه هات) سلامت باشه.

عزیزم الان بهتر از ظهرم.همسرم که اومد آروم گرفتم.توکل به خدا

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
خیییییلی ناراحت شدم آتوسا جان. اینجا خیلی دعا کرده بودم برات🥺🥺 الهی خدا با تو دلی یهویی بی خبر سور ...

قربونت برم عزیزم .ممنونتم.حتما دلیلی داشته که منفی شدم .حکمت خدا رو نمیدونم.

عزیزم مشکل من با شما فرق داره.من شهریور سال ۹۷ هیسترو شدم.اخر بهمن انتقال دادم.تا سال بعدش پولیپ نداشتم.

الان شرایطم فرق داره و وضعیتم بدتر شده بود.بخاطر استرس و فشاری که به مدت قبل داشتم.

مطمین باش اگر قرار بود پولیپ در بیاری ،دکترت کارش رو زودتر انجام میداد.

واسه من از اول بهم گفت رحمت پولیپ سازه و باید همه چی فوری انجام شه.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
خدا نکنه عزیزم، از پریود بعدیت میتونی دوباره انتقال بدی ان شاالله این دفعه حتماااا مثبت میشی 😍🤲

الهی آمین❤️😘