2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
براي شما تو رنج نبود انقد اذيتتون كردن؟؟

من لب مرز بودم میگفتن ممکنه تو بارداری بالاتر بره. همین الان کنترل کن. تو کل بارداری هم تا الان ۷ و نیم کیلو اضافه کردم

خدایا شکرت
از تک تکتون ممنونم.انشاله اونایی که باردارین بچه هاتون صحیح و سالم بغلتون بگیرین و اونایی که منتظرین ...

عزیزم بحق همین دعا انشاالله طبیعی باردار بشی میترا خودم امروز اینقد گریه کردم حد نداره یکم همسرم و من دلمون گرفت هر دو ناراحت شدیم اما تو همون لحظات هم دعاتون کردم خودمم دعا کردم که خدا انشاالله خوشبحالمون کنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بحق همین دعا انشاالله طبیعی باردار بشی میترا خودم امروز اینقد گریه کردم حد نداره یکم همسرم و م ...

تو خیلی زود مامان میشی

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
انقد میخارونم دارن زخم میشن

من شکمم و بعضی وقتا چرب میکنم ب سینه هامم میزنم اخه اونم بزرگ میشه ممکنه پاره شن تو هم همینکارو‌کن

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام بچه ها جواب آزمایش من منفی شد  بازم خداروشکر

خدایا اینهمه صبر و بردباری و رو میبینی انشاالله دامنشو به زودی هم سبز می‌کنی 🙏🙏🙏😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من شکمم و بعضی وقتا چرب میکنم ب سینه هامم میزنم اخه اونم بزرگ میشه ممکنه پاره شن تو هم همینکارو‌کن

دستت دردنکنه چشم عزیزم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
خدا رو شکر غزیزم، بهترم الحمدالله

شکر خدا که بهتری عزیزم

عزیزم سونوجنسیت رفتی

پریشب رفتم سونو قبل از عمل گفت به دختر شبیهه ولی قطعی نیست هنوز چیزی نخر ، یعنی دلم ضعففففف میره برم یچی بخرم براااااش 😭😭😭

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
تو خیلی زود مامان میشی

😭😭😭😭😭آره خدا بزرگه خدا بی جواب نمیذاره همه این دعاهامونو وای عزیزم بهترین دعا و بهترین جمله رو گفتی یه دنیا ممنون خدا

عزیزم ivfکلی داروی هورمونی داره وهزینه ی بالا تقریبا ۵۰ نومن اینا توش ناامیدی داره درد داره بارداریش ...

آخ که یعنی حرف دل هممون رو زدی، یعنی سختیهاش یکی دو تا و یه روز دو روز نیست، وااااقعا اگر مرحله آخر نباشه من خودم به شخصه ترجیح میدادم نرم سراغش 😕

اما خب برای اشخاصی مثل ما که تنها راه حلمون IVF  هست مثل یه نور امیده، همه دردها و سختی‌ها رو به جون می‌خریم که دامنمون به اولاد سالم و صالح سبز بشه دیگه واقعا جنسیتش برامون فرقی نداره، هر دو تاشون میشن تاج سرمون 😍😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم