2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
ممنون عزیزدلم..حالا بهم بگو چیکار کنم که امروز فردا پریود بشم و پریودی کامل اتفاق بیفته..بخدا خیلی م ...

عزیزم نمیشه قطعی یکاری کرد امروز فردا پریود بشی تنها راهش اینه بری دو تا آمپول پروژسترون بزنی که اونم بین ۲ تا ۱۰ روز ممکنه زمان ببره تا پریود بشی.

با دمنوش و چیزهای دیگه هم سعی نکن پریودت باز بشه چون ممکنه خدای نکرده اوضاع ضخامتت رو بدتر کنه بهترین کار اینه صبر کنی تا پریود بشی.

اگر هنوز به روز ۲۰ سیکلت نرسیدی پروژسترون شروع کن بین ۴ تا ۶ روز بخور تا کامل پریود بشی سیکل بعدیت ان شاالله به مشکل نخوری.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم نمیشه قطعی یکاری کرد امروز فردا پریود بشی تنها راهش اینه بری دو تا آمپول پروژسترون بزنی که اون ...

فردا موعدمه دیگه...

دو تا آمپول ۵۰ بکنم تو یه سرنگ بزنم؟ 

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نمیشه قطعی یکاری کرد امروز فردا پریود بشی تنها راهش اینه بری دو تا آمپول پروژسترون بزنی که اون ...

میگم اگ بذارم خودم بشم لکه بینی هست یا پریودی کامل..

بنظرت حتما پروژسترون بزنم؟

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡

اینم یادم رفت بهتر زیر دلم درد میکنه...به نظرت دلیلش چیه؟؟ 

بزار ببینیم فرضی جون 😋😋😋ضعف کنیم 

این چند روز حتما میزارم عزیزم روی سیستمم ریختم و الان خونه مامانمم

تگت میکنم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوستای قشنگمممم مرسی بابت همراهی و همدردی تون مرسی بابت تمام این مدت ک کنارم بودین و با جون دل ...

سلام عزیزم

نمیدونم چی بگم 

خیلی سختت میشه دوباره بخای پانکچر کنی😘😘

ولی شرایطتت جور شد حتما پیگیر باش 

غصه نخوریا بخدا روزی که مثبت میشی انتقالای منفیت یادت میره عزیزم

منم برات با تمام وجودم دعا میکنم همیشه😘😘😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

دوستای گلم دیروز سونو شدم

امروز احساس میکنم ترشحاتم فرق کرده ولی مطمئن نیستم 

اگه عفونتی چیزی باشه تو سونو مشخص نمیشه نه؟

تست ادرارمو دکتر برام نوشت هنوز ندادم

ترشحاتم بریده بریده شده

شما اطلاعی دارید؟

عزیزجان سوالتون چی بود؟؟؟ من ندیدم..اینحا بچه ها تا جایی ک ممکنه جواب میدن حتما کسی ندیده یا نمیدو ...

خواستم بدونم قبل انتقال فریز باید گرمی جات بخورم یا سردیجات هرچه سرچ کردم نفهمیدم اونایی که فرش انتقال میدن گرمی استفاده میککن اما فریز رو نمیدونم چیکار کنم 

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
میگم اگ بذارم خودم بشم لکه بینی هست یا پریودی کامل.. بنظرت حتما پروژسترون بزنم؟

طبق تجربه میگم لکه بینیه و پریود کامل اتفاق نیفته ولی قطعا پزشک نیستم و نظرم ممکنه درست نباشه 😁

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
طبق تجربه میگم لکه بینیه و پریود کامل اتفاق نیفته ولی قطعا پزشک نیستم و نظرم ممکنه درست نباشه 😁

ممنون عزیزم که انقد خوبی، نام کاربریمو حفظ کن که یادت نره😄😍

فقط اگ پریود شدم و لکه بینی نبود یعنی کامل پریود شدم؟؟