2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
زمانی ک جنینم رو برام انتقال دادن توی ‌مانیتور نشونم داد دقیقا ی خط بود ک من پیش خوذم میگفتم چر ...

اخه خط نیست

دقیقا گرده

همون تخمکه که داخلش تقسیم سلولی اتفاق افتاده

من عکس جنینای دو تا انتقالم رو دارم

پرستار از روی مانیتور برام عکس گرفت

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خانومی ببخشید سوال بی ربط به تاپیک میپرسم، چون دیدم وکیل هستید یه سوال دارم. شوهرم از کارفرماش شکایت ...

نمیدونم راهنمایی تون کردن یا ن جلو نیومدم ک ببینم ولی جمیدم چون خودمم از کارفرمام شکایت کرده بودم حکم نهایی اومد یعنی ن شما ن کارفرما اعتراضی نزدن روش وزمان مقررش تموم شد شما یه نامه درخواست اجرای حکم مینویسی میبری اداره کار پرونده تونو میفرستن حل اختلاف اونجا کارفرما میاد چک میده یه توصیه چک هم داری میگیری فقط چک کارفرما رو بگیر به امضای خودش یبار میبینین چک مشتری رو میارن خیلی زرنگن اخه موفق باشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از تک تکتون ممنونم.انشاله اونایی که باردارین بچه هاتون صحیح و سالم بغلتون بگیرین و اونایی که منتظرین ...

عزیزم انشالله قبل از اینکه انتقال بدی معجزه بشه و طبیعی باردار بشی

انتقالایی ک منفی شدم امیدمو کاملا از دست دادم و اصلا فکر نمیکردم یه روزی مثبت بشم چون پزشکای مرکز اصفهان بهمون گفته بودن یه درصد امکان داره از میکرو نتیجه بگیرید

ولی فهمیدم توی این مسیر اصلا نشد نداره

انشالله این روزو میبینی یاد حرفم میفتی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم  انتقال درد داره عزیزم چطوریه چند ساعت بعد میتونی بری دسشوی  من بر ا پانکچر که رفتم ...

انتقال هیچ دردی نداره مثل معاینه ساده

طبیعتا چون باید مثانه ت پر باشه دستشوییت میگیره اما تا یکساعت بعدش میگن نرو خودشون نمیذارن

اما وقتی بری ممکنه تا زمان مثبت شدنت تکرر ادرار داشته باشی اول بیشتر وسطا کمتر مثبت بشی باز زیاد

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
انتقال هیچ دردی نداره مثل معاینه ساده طبیعتا چون باید مثانه ت پر باشه دستشوییت میگیره اما تا یکساعت ...

واس من درد داشت والا قبل انتقال بمن گفتن باید بیهوش شی چون دهانه رحمت تنگه ممکنه اذیت شی ولی بعدش که رفتم داخل دکتر گفت بیا امتحان کنیم ببینیم درد داری یا نه که بارهمین امتحان انتقال رو انجام داد😂و گفت خوب بود انتقالت

چون گشنت میشه و ضعف میکنی میگی علائمت به افت فشار میخوره تا فشار بالا یا علائم دیگه هم داری؟؟؟ آخه ض ...

اره اون موقع استرس داشتم قلبمم تندتند میزد بعد من هر سری دکتر میرم کلا قبلا فشارم میوفتاد سردرد میشدم  دکتر فشارمو می‌گرفت حتی برام سرم مینوشت دیروز هم همینجور شدم حتی دستامم میلرزید  حالا ب شوهرم میگم بیاره خونه چک کنم چند روز 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
انتقال هیچ دردی نداره مثل معاینه ساده طبیعتا چون باید مثانه ت پر باشه دستشوییت میگیره اما تا یکساعت ...

منم روز انتقال داشت مثانه میترکید بعد انتقال همین که پاشدم گفت میتونی بری دستشویی ولی من نرفتم از روز انتقالم انگار تکرر ادرار گرفتم یکسره 

منم روز انتقال داشت مثانه میترکید بعد انتقال همین که پاشدم گفت میتونی بری دستشویی ولی من نرفتم از رو ...

چندم انتقالی؟

ب فا ل نیک بگیر ان شاالله ک مثبت میشی💚💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اخه خط نیست دقیقا گرده همون تخمکه که داخلش تقسیم سلولی اتفاق افتاده من عکس جنینای دو تا انتقالم ر ...

اون عکس زیرمیکروسکوپ رو نمیگم واسه منم گردالی بود اونجا

تو رحم بعد انتقال خط بود

سلام منم مثبت شدم خداروشکر 😚😚😚 شوخی کردم داشتم تمرین میکردم مثبت شدم چطور بیام بگم😂😼

ان شاالله واقعیشو میگی عزیزم😍😍😍