2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046066 بازدید | 684498 پست
خداروشکر عزیزم.😍😘

مرسى گلم

ان شاالله قسمت خودت بياى از سونوهات بگى🤲🏻💚😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
انشالله که سلامت باشن  من اصلا فکر منفی نمیکنم یعنی نمیاد  مثل این توهمی ها شدم 😁😁😁🙈 ...

چقدر خوب مطمئن باش همه چی عالی پیش میره نسرین جان دختر دوس داری یا پسر اخه برا تو جفتش یه جنسیتن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من الان دوستام دیگه بچه ی دومشون و دارن براشون خوشحال میشدم اما ته دلم میگفتم خدایا پس کی نوبت من می ...

مرسی عزیز خیلی با حرفت دلم گرم شد حتما این کتاب میخونم حس مکنم زیادی ذهنم سمت منفی میره و این داره اذیتم میکنه 

جالبه دیروز داشتم قران میخوندم همزمان ذهنم درگیر بود حین خوندن قران ک اره نمیشه باید صبر کرد و از این صحبتا 

که یهو به یه ایه رسیدم بخانید مرا تا اجبت کنم شما را 

بعد انقد دلم اروم شد و خوشحال شدم ک حد نداشت 🙃

جانمممممم

سمت چپی نی نی های نسرین جون

سمت راستی نی نی های اکرم جون و ماهک جون😍😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام بچه هااا 🤗🤗 صبحتون بخیر  من رفتم آزمايش 😍 امیدوارم این امیدهای آخرمون ناامیدمون نکنن ...

سلام تمنا جان حتما مثبته مامان خانومممم😍😘🤩

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
جانمممممم سمت چپی نی نی های نسرین جون سمت راستی نی نی های اکرم جون و ماهک جون😍😍😍

عزیزمممممم😍😘🤩😘😍🤩❤️❤️❤️

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
مرسی عزیز خیلی با حرفت دلم گرم شد حتما این کتاب میخونم حس مکنم زیادی ذهنم سمت منفی میره و این داره ا ...

ببین اینم یه نشونه مثبت دیروز خودت دیدی امروز من گفتم دنبال اینجور نشونه ها باش 💜

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
والا من هنوزم میخورم سه تا بود کردن دوتا دیروز هم ب دکتره گفتم گفت همه رو ادامه بده تا دوازده هفته ک ...

من شدم یکی و دوروز دیگه باید قطع کنم 😐😐

چقدر نظرها متفاوت 

آسپرین نمی‌خورم فعلا چون دوروز خوردم لکه بینی افتادم حالا نمیدونم از آسپرین بود نمیدومم از نزدن آمپول بود 

چقدر خوب مطمئن باش همه چی عالی پیش میره نسرین جان دختر دوس داری یا پسر اخه برا تو جفتش یه جنسیتن&nbs ...

اکرم جان من از قبل انتقال دو تا اسم انتخاب کردم یه دختر یه پسر 

بخدا آنقدر مطمئن بودم به دوتا بودن 🙈🙈

ولی خب خداروشکر الان نمیدونم چه اتفاقی میوفته من خداگواه فقط میگم سالم و سلامت بیان بغلم این دوران رو طی کنم هر چی باشه فرق نمیکنه برام 

فقط صحیح و سلامت باشن 🤲🤲🤲

سلام دوستان خوبم، من الان مرخص شدم، یکم احوالم بهم ریخته ست، یکم خونریزی دارم و انقباض. گوارشم هم بهم ریخته، دکتر بهم استراحت مطلق داده تا اطلاع ثانوی، برام ۲ هفته دیگه آزمایش نوشته که گفت بیان خونه ازت نمونه بگیرن خودت نرو ! عملم راحت بود ولی بعدش یکم اذیت شدم.

خیلی محتاج دعای خیرتون هستم، ان شاالله به حق پهلوی شکسته بی بی زهرا تمام بارداران به سلامت زایمان کنن ما هم همینطور 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان خوبم، من الان مرخص شدم، یکم احوالم بهم ریخته ست، یکم خونریزی دارم و انقباض. گوارشم هم به ...

سلام سحر جانم خوبی دورت بگردم 

انشالله که چیز خاصی نیست و خونریزی بند میاد هر چه زودتر خوب میشی 

خیلی مراقب خودت باش عزيزم 

خداروشکر که عمل موفقیت آمیز بود 

سلام دوستان خوبم، من الان مرخص شدم، یکم احوالم بهم ریخته ست، یکم خونریزی دارم و انقباض. گوارشم هم به ...

سلام عزیزم خداروشکر ک خوبی

این خونریزی و انقباض هم برطرف میشه نگران نباش

اما خووووب استراحت کن

ب نیتت یاسین میخونم ان شاالله ک بسلامتی بقیه بارداری تو میگذرونی