2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045769 بازدید | 684483 پست
الهی آمین  ممنون عزیزم شما و بقیه دوستهای این جا دلهای پاکی دارید خدا به همه تون نظر د ...

مرسی عزیزم چشم حتما به نیتت یاسین میخونم ازخدا میخوام هرچه زود مشکلت برطرف بشه گلم🌹❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واپ کنه گرونتر میشه براش ،من 20تومن خریدم مداد رنگی یه خورده گرونتره مثلا حداقل 60،-۷۰

من یه کتابه بزرگه یعنی خیلی صفحه داره بیشتر از ۶۰تا صفحه فک کنم باشه ۴۲ تومن گرفتم.. 😅به قول شما فقط مداد رنگیا یکم گرونترن 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
الهی آمین  ممنون عزیزم شما و بقیه دوستهای این جا دلهای پاکی دارید خدا به همه تون نظر د ...

ان شالله  بهترينا و خيرتريناادرارنتظار هر سه تونه🙏🤩 بشرط لياقت دعاگوتون هستم👩‍❤️‍💋‍👩 

@هانیلsآریل   ان شالله بسلامتي برگردين خوبه 😍الان  بيمارستاني ان شالله تواين يهفت ...

سلام عزيزم خوبی صبحت بخیر 

معجزه جان من صبح بازم ترشح قهوه ای رنگ دیدم بهتر بگم خونابه بود ولی قهوه ای 

امپولم رو زدم 

دکتر که گفت هماتوم ندارم دلیل این چی بود به نظرت؟؟ 

میتونه بخاطر کم کردن آمپول باشه؟؟ 

سلام خانما صبح بخیر امیدوارم همگی خوب باشید.

من از دیشب سردرد شدید دارم.روز انتقال به دکترم گفتم میگرن دارم،مجوز شیاف دیکلوفناک رو دادن بهم.خودم میترسم استفاده کنم.جمعه روز ازمایشمه.یعنب روز ۱۶.

الان همسرم دیکلوفناک ۱۰۰ گرفته.چیکار کنم؟بذارم؟

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
مگه دکتراتون خودشون سونو نمیکنن؟  من همه این سونوهام مطب دکترم بود....  فقط ان تی و آنوم ...

چرا عزیزم دکتر سونو میکنه ولی فعلا مسافرته باید برم یه مطب دیگه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم پاپ اسمیر؟ عزیزم والا من خودم ویزیت اول چون سر خود یه چکاپ انجام دادم عملا دست پر رفتم اما ...

منم داخل یکی از پیج های اینستا دیدم نوشته بود لیست ازمایش های ماه اول بعد پاپ اسمیرم جزءشون بود😁🤭 اطلاعات غلط میدن به ملت

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه اصفهان گفت نمیشه اینا رو پی جی دی کنی گفت ضعیف میشن از فریز بیرون بیان دوباره فریز بشن  یا ...

حق با همسرته

خیلی خوبه اگر انشالله جور بشه تهران برید

زودتر به نتیجه می رسید

فکر هزینه هم نباش به وقتش برات جور میشه 

من یه کتابه بزرگه یعنی خیلی صفحه داره بیشتر از ۶۰تا صفحه فک کنم باشه ۴۲ تومن گرفتم.. 😅به قول شما فق ...

اره كتاب رنگ اميزى خيلى خوبه من تو اوج كرونا گرفتم اما واسه روزهاى انتقالمم عالى بود گاهى سرگرمش ميشدم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام عزیزم خوبی سونو ساک رفتی یه دونه جوجه داشتی یا دوتا ؟ ایندفعه که مثبت شدی نسبت به دفعه های قبل ...

یه دونه ساک دیده شد😍 همین روزا باید برم برای سونو قلب

برام دعا کن عزیزم

دو دفعه قبل هیچ علائمی نداشتم فقط تایم پریودم دل درد پریود داشتم و انتقال دوم بعد از انتقال یه سردرد خفیف گرفتم.

ولی اینبار که انتقال سومم میشد از روز ۴، ۵ تا روز ۹ درد پا و دست داشتم، با وجود اینکه بدنم همیشه خیلی گرمه ولی توی این تایم از داخل، پاهام یخ بود حس میکردم استخونام یخ کرده، کلی هم خسته و کسل بودم اصلا نمیتونستم سرپا وایسم، سفت شدن و درد سینه هم از همون اول داشتم.

این مدت بعضی وقتا ترشحات آبکی هم داشتم.

روز ۱۰ همه ی علائمم رفت و روز ۱۱، ۱۲، ۱۳ دردای پریودی گرفتم البته دل درد پریود نداشتم اصلا. فقط بیشتر وقتا موقع پریود مفاصلم درد میکنه این سه روز هم این دردو داشتم زانو و انگشتای پام تیر میکشید قشنگ متوجه میشدم دردش با روز ۴تا ۹ فرق داشت.

انشالله برات جور بشه خیلی زود اقدام کنی❤

سلام خانما صبح بخیر امیدوارم همگی خوب باشید. من از دیشب سردرد شدید دارم.روز انتقال به دکترم گفتم می ...

سلام عزيزم

اگر اجازه دادن خب بذار

اگر ميتونى تحمل كنى نذار

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم