2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
دیروزدکتربه من نگفت چندهفته هستم میشه راهنماییم کنیین،من۲۳خردادانتقال داشتم،راستی اشکال نداره که من ...

اناجان اینجوری گفت۱۴+سن جنین+ازروزی که انتقال دادی تاالان حساب کن ببین چندهفتت میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم  از شورا اگه تامین دلیل کردید و کارشناس به نفع شما نظر داده جای نگرانی نداره ولی به ...

خانم ممنون میشم درخواست دوستی منو قبول بفرمایید یه سوالی دارم اگر زحمتتون نمیشه البته خانم گل

الهی مرا  آن ده که آن به 
سلام بچه هاا سوالمو جواب ندادین شما کی رفتین خموم بعد انتقال؟ من چون عادت داشتم ی روز درمیون یا هرر ...

من تا چهارپنج روز اول نرفتم منم هرروز حموم بودم ولی خب تحمل کردم الانم دیگه هرروز نمیرم دوسه روز یبار میرم 

سلام خانما.. 

خانمایی که خیلی استرس میگیرن و فکرشون مشغوله.من یه راه کار دارم که خودم هم انجامش دارم میدم.بنظر من هم سرگرم کننده اس هم فکر و استرسو کنترل میکنه.. وقت زود میگذره باهاش..

من از موقه ای که تخمک کشی کردم همش تو اینترنت بودم درمورد هرچی سرچ میکردم خیلی استرس میگرفتم تا روز انتقال برسه اوووو جونم در میومد.. 

تو کتابفروشیا یه کتابایی هستن اسمشون کتاب رنگ امیزی بزرگسالانه.. روش هم نوشته واسه کاهش استرس و قدرت تمرکز..همون کتابو و با مداد رنگی رنگ امیزی میکنی اینقد هم لذت بخشه همه رنگا و حاشیه و گل و منظره های قشنگی داره که لذت میبری و ازش دست نمیکشی.. 

من خودم این کارو کردم خداروشکر الان فکرم سمت انتقال و اینجور چیزا نمیره..

فقط میام تایپک بچه هارو میخونم و واسشون دعا میکنم..واسه منم دعا کنین 🌹🌹🌹🌹

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
کتاب الکترونیکی ؟

نمیدونم الکترونیکی منظورتون چیه ولی نمونشو فرستادم همش منظره و چیزای قشنگیه که باید خودت رنگ امیزی کنی.. من با موسیقی ملایم رنگ میکنم خیلی ارومم میکنه خودمم خیلی استرسی بودم 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
سلام سحر جون رفتی ان تی عزیزم؟ جنسیت گفت؟

سلام عزیزم خوبی؟ دیگه دارم میرم واسه آنومالی 🤣😂🤣

شوخی کردم، آره تقریبا ۲ هفته پیش رفتم، نه گفت معلوم نیست ⁦☹️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نمیدونم الکترونیکی منظورتون چیه ولی نمونشو فرستادم همش منظره و چیزای قشنگیه که باید خودت رنگ امیزی ک ...

سلام هاجر جان خوبی از کتابفروشی ها میشه تهیه کرد ؟؟بعد من نگاه کردم تو نت خیلی تنوع داره کدومش بهتره؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

دوستای مهربونمممم، خانمهای دلشکسته و نازنین 😍🌹

فردا توکل بر خدا عمل سرکلاژ دارم، راستش ترس یا استرس ندارم، فقط نگران بعدش هستم، همش دعا میکنم خدا کمکم کنه تا آخرش سلامت پیش ببرم و بتونم بارم رو سلامت زمین بذارم و فرشته نازنینم رو بذارم توی آغوش پدرش و البته خودم 🥰

خیلی محتاج دعاهای خیرتون هستممممم، از پسرم خواستم از اون دنیا برای (خواهر یا برادرش) دعای خیر و سلامتی بفرسته و خدا بهمون به خیر و مصلحت و عافیت ببخشتش🤲🌹

من هم با تمام روسیاهیم هر روز دعاگوی همتون هستم و دعای خوشبختی و عافیت و عاقبت بخیری براتون دارم.💞💖

💓از صمیم قلبم دوستتون دارممممممم 💓

التماس دعا و طلب حلالیت فرشته های زمینی 🤲⁦❤️⁩🥰

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
دوستای مهربونمممم، خانمهای دلشکسته و نازنین 😍🌹 فردا توکل بر خدا عمل سرکلاژ دارم، راستش ترس یا است ...

سلام عزیزم شکر خدا انشاالله بسلامتی بیاد بغلتون خدا حافظشون باشه قشنگم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام بچه هاا سوالمو جواب ندادین شما کی رفتین خموم بعد انتقال؟ من چون عادت داشتم ی روز درمیون یا هرر ...

سلام عزیزم من بعدازسه روزرفتم اونم کوتاه،شماهم هروقت رفتی سعی کن باآب ولرم خودتوبشوری وکوتاه باشه حمومت

دوستای مهربونمممم، خانمهای دلشکسته و نازنین 😍🌹 فردا توکل بر خدا عمل سرکلاژ دارم، راستش ترس یا است ...

به سلامتی و تندرستی هانیل خانم عزیز 

ان شاءالله که بچه تون رو به سلامت بغل میکنید 

الهی مرا  آن ده که آن به