2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045778 بازدید | 684484 پست
مسائل دیگه هم بود ک ی سری کار ب توهین و فحاشی حضوری رسید اما چون مدرکی نداشتیم بابت فحاشیشون کاری از ...

اینا دردشون یچیز دیگس لجشون گرفته ازینکه میبینن زورشون به شما نمیچربه و شما کوتاه نمیایین افتادن رو دنده لج 

ان شالله نی نیت سالم بیاد بغلت،  نی نی من الان 3ماهشه،  اون پست پارساله

عزیزم خدا حفظش کنه 😍نمیدونم اصلا اون پست و کی دیدم ک ریپلای کردم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان ببینید لطفا از همگی عذرخواهی میکنم بخاطر اینکه شناسایی نشم نگفته بودم دو قلو  به ن ...

سلام ماهک جان‌ 

تا اونجایی که من اطلاع دارم هماتوم با دارو و استراحت رفع میشه.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
دوستان ببینید لطفا از همگی عذرخواهی میکنم بخاطر اینکه شناسایی نشم نگفته بودم دو قلو  به ن ...

عزیزم اول از همه که مبارکت باشه، به سلامتی ان شاالله، بعد هم اینکه هماتوم توی آی وی اف خیلی رایجه و اکثرا داریم، فکر میکنم حداقل ۹۰ درصد بچه ها هماتوم داشتن، برای شما هم خیلی بزرگ نیست نگران نباش کم کم دفع و جذب میشه، زیاد سرپا واینستا، کار سنگین نکن پله بالا پایین نکن، ماشین هم تا جاییکه میتونی سوار نشو، فقط همون دکتر به دکتر، تا ان شاالله برطرف بشه 🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام گلم خوبی  فریناز جان اومد گفت گوشیم مشکل داره  با گوشی خواهرم اومدم  اطلاع دا ...

سلام عزيزم

خب خداروشكر

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام عزيزم  از شورا اگه تامین دلیل کردید و کارشناس به نفع شما نظر داده جای نگرانی نداره ولی به ...

اره ميدونم ولى كارشناسه گفت راى قاضى قطعا راى منه ى جورايي ولى اينا مريضن كلا

درخواست دوستيمو قبول ميكنى؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ای واااای، خدا خودش به راه راست هدایتشون کنه، واقعا همسایه بد از هر دشمنی بدتره ⁦☹️⁩⁦☹️⁩ عزیزم یه د ...

اصلا حرف حاليشون نيس

همسرم قبل از اينكه بره دادكاه درخواست كارسناس بده زنگ زد از در مسالمت حرف زد و از اونجايي ك زنه هميشه ميگه ما همسايه ايم و ميخوايم ى عمر كنار هم زندگى كنيم و اين حرفا ولى در عمل ى جور ديگه هستن شوهرمم همينو گفت بهس ولى بازم جوابش منفى بود

در اصل گفت فكرامو بكنم خبر بدم وقتى تا چهارروز خبر نميده ميبينه هم هوا گرمه يعنى نه ديگه

كولر ابى تو شمال نميشه ب قدر كافى شرجى هست

عکسو ببینید ممنون میشم

عزيزم شكر خدا كوچيكن با استراحت دفع يا جذب  ميشه

اما حتما استراحت كامل داشته باش چون شرايطت خاص تر از ى قل هست

مبارك باشه دوقلو دارى😍😍😍😍

اینا دردشون یچیز دیگس لجشون گرفته ازینکه میبینن زورشون به شما نمیچربه و شما کوتاه نمیایین افتادن رو ...

اين قصه سردراز دارد

اگر بشينم يكى  يكى معضلاتم رو بگم كلى پست دارم😂

بدبختى اينجاست ك نميتونيم بفروشيم عوض كنيم

چون حداقل ى مقدار بايد پول باشه ك بشه بهتر نه اما حدودا مثه همينو پيدا كنيم

اين قصه سردراز دارد اگر بشينم يكى  يكى معضلاتم رو بگم كلى پست دارم😂 بدبختى اينجاست ك نميتوني ...

عزیزم از همسایه بد نگو که من بیشتر اذیت دیدم از خونشون رطوبت میاد هفت سال هست گچ کاری میکنیم و درست نمیکنن همسرم باهاش حرف زد آورد خونه رو نشون داد گفت خونه من همش ۳۵متره یه پذیرایی دارم اونم این وضعشه اصلا عین خیالش هم نبود بعد رفت اونور فحاشی کرد هر سال هم میان که از حمومتون نم میاد الان اجاره نشستیم و پول جمع میکنیم کارشناس بیاریم تا نامه بده که رطوبت از خونه اونا هست بقدری زیاده رطوبت که ریه هامون داغون شده نمی‌دونم اون دنیا چی جوابمونو میدن 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم از همسایه بد نگو که من بیشتر اذیت دیدم از خونشون رطوبت میاد هفت سال هست گچ کاری میکنیم و درست ...

من ك گفتم الهى همينجورك منو عذاب دادن اينهمه وقت تو شهر غريب خدا بذاره تو كاسه تك دخترشون