2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
شما شیر خودتو میدی؟ مگه نمیگن تو شیردهی آدم پریود نمیشه؟  عزیزدلم انشاءالله بهترینها برات اتفا ...

اره.. منم همین فکرو. میکردم ولی باردار بودم نمیدونستم

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم داروای قبل انتقالت چیا بود؟ چندمین روز پریودت انتقال دادان برات؟

استرادیول خوراکی و پچ، از روز سیزده هم پروژسترون شیاف و آمپول. از روز انتقال آنوکسا و آسپرین، آمپول هم شد شیاف.

روز هجدهم انتقال دادن برام.

البته داروهای هرکسی ممکنه متفاوت باشه چون شرایط بدن ها متفاوته.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
تیروئیدم ۳ هستش که تو رنج نرماله دکتر قبلا بهم گفته بود برای انتقال باید زیر ۲ونیم باشه ب نظرت برم د ...

برای بارداری ۳ بالا هست چون بعدش تیروئید بالا پایین میشه. بله حتما برو دکتر غدد، تیروئید مستقیم روی رحم و تخمدانها تاثیر میذاره، با دارو کنترل بشه تخمک‌های بهتری هم برات پانکچر میکنن ان شاالله 🤲⁦❤️⁩

استرادیول خوراکی و پچ، از روز سیزده هم پروژسترون شیاف و آمپول. از روز انتقال آنوکسا و آسپرین، آمپول ...

از چندم پریود رفتی عزیزم 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
از چندم پریود رفتی عزیزم  

من بهمن ماه پارسال یه انتقال داشتم که افت بتا داشتم بعدش گفت میتونی از ۲ ماه بعد دوباره وارد سیکل بشی ، داروهامو نوشت دستوراتشم داد گفت از بعد از فروردین هر وقت خواستی از روز اول سیکلت شروع کن داروهات رو، روز دهم سیکل رفتم سونو که شکر خدا خوب بود و تاریخ انتقال رو تعیین کرد.

آره گفت چون بارداری از ۴ ساعت قبلش ناشتا باش، ۷ صبح باید بیمارستان باشم، توکل بر خدا ، محتاج دعای خی ...

سلام دوستم   شما توی تاپیک خیلی سوالای منو جواب دادی عزیزم همیشه شما و بقیه دوستانی که وقت گذاشتین و راهنماییم کردین دعا میکنم   انشاله به سلامتی و خیلی خیلی راحت باشه برات   

برای بارداری ۳ بالا هست چون بعدش تیروئید بالا پایین میشه. بله حتما برو دکتر غدد، تیروئید مستقیم روی ...

مرسی عزیزم از راهنماییت 

موندم چرا دکتر اهمیت نداد خودمم یهو یادم افتادم اینجا بپرسم 

سلام دوستم   شما توی تاپیک خیلی سوالای منو جواب دادی عزیزم همیشه شما و بقیه دوستانی که وقت گذ ...

سلام عزیزم، خواهش میکنم، تا هرجا که بتونم تجربیاتم رو در اختیارت میذارم امیدوارم مفید باشه و بدردت بخوره 🥰

ممنون بابت دعای خوبت عزیزم، حاجت روا بشی ان شاالله 🤲⁦❤️⁩

مرسی عزیزم از راهنماییت  موندم چرا دکتر اهمیت نداد خودمم یهو یادم افتادم اینجا بپرسم

برای من قبل از پانکچر آزمایش تیروئید گرفتن ، برای همین می‌دونم که باید کمتر از ۲,۵ باشه. ان شاالله یه عالمه تخمک و جنین عالی برات تشکیل بشه عزیزم 🤲🌹

بزنی بهتره عزیزم...  باز با دکترت مطرح کن...

ممنون عزیزم .باشه با دکترم مشورت میکنم 🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
از یه دکترت طب سنتی کمک بگیرین....  مطمئنترین راه...

بله ولی گفتم شاید از روی یکسری علائم بشه نوع طبع رو فهمید چندستل پیش پیش دکتر طب سنتی رفته بودم برای یک مشکلی فکر کنم اگه یادمه باشه گفت بلغمی حالا باید ببینم گرم یا سرد 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...