2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست
آزمایشاتم برا قبل بوده ولی خب چیز خاصی ام نیست احتمالا این سری بری برات مینویسن خداروشکر که تیروئیدت ...

خیلی قبل نیس نهایت ۶ ماه

قندم دو سه بار گرفتم همون هول ۸۰-۸۵ هست

امروزم ۸۵ بود ناشتا

حالا شنبه برم سونو یاداوری میکنم ببینم چی میگه

کلا این تااخر ک منو ویزیت نمیکنه فقط تاچندوقت تحت نظر خودش چک میکنه بعد ارجاع میده

شاید گذاشته برای دکتری ک ارجاع میده بهش

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
هرماه چقدر وزن باید اضافه کنن نرماله؟ من احساس میکنم وزنِ تولدشو بیمارستان اشتباه زده دقیقا یه هفته ...

میگفتی چشمت کف پاش😂😂🧿🧿🧿🧿

حالا خداروشکر ک اضافه کرده

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما عزیزدلم هر وقت سوالی داشتی تگم کن اگه بدونم حتما جواب میدم😘

مرسی عزیزم 😍😍 قربونت برم .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اره عزیزم متاسفانه منفی شد

😔😔 خیلی دوست داشتم هم ایشون هم بقیه دوستان مثبت بشن .ان شاالله خیلی زود مامان بشه 🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دکتر نیک نفس توی صارم خیلی دکتر خوبی برای مراقبت بارداری شما دکتر معمولی مراقبت میخوای یا چیز دیگه . ...

مرسی عزیزم یه دکتر خوب میخوام ک مشکلی پیش نیاد چون مخصوصا دو قلو ان نمیخوام مشکلی پیش بیاد 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
خیلی قبل نیس نهایت ۶ ماه قندم دو سه بار گرفتم همون هول ۸۰-۸۵ هست امروزم ۸۵ بود ناشتا حالا شنبه بر ...

احتمال داره ولی خب کلا دکترا همه چیو خودمون باید دیکته کنیم بهشون حواسشون معلوم نیست کجاست 

خداروشکر قندت خوب بوده انشاءالله تا آخرش همینجوری خوب وعالی پیش بری 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نه چون همیشه خودم کارهامو انجام دادم هیچوقت این راهها رو پیش نرفتم و انلاین اینجور کاری رو نکردم. اص ...

وای منم بعد چند روز پیش نون نداشتم برا اولین بار با اسنپ فود سفارش دادم 

والا به من میگفتن چله اش رد بشه خوابش درست میشه چله رد شد گفتن بعدِ دوماهگی حالام شما میگی بعدِ چهار ...

سلام ماشاالله جون .خوبین ؟گل پسر خوبه؟😍😍 شما هم مثل مامان سارادلارم درگیر فسقلی هستین و کم سر میزنین اینجا ..وقت کردین بیشتر بیاین سر بزنین 😍😍 خوشحال میشم 

مرسی عزیزم یه دکتر خوب میخوام ک مشکلی پیش نیاد چون مخصوصا دو قلو ان نمیخوام مشکلی پیش بیاد 

بله درست میگین .ان شاالله که دکتر خوب و باب میلتون پیدا میکنین 

دکتر خوب تو تهران زیاد داریم عزیزم چندتا کاندید کن همه چیشونو بررسی کن بعد برو زیر نظر یکیشون وادامه بده تا آخر 

هیچ مشکلیم پیش نمیاد خیالت راحت 

هم بیمه اتو درنظر بگیر هم نزدیکی مطبش به خونتون هم بیمارستانی که میخای بری ومهم ترم که باتجربه بودنِ خودِ دکتر انشاءالله بهترین انتخابو میکنی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم به نیتت یاسین میخونم انشاالله که فندوقات و صحیح و سالم بغل بگیریشون🥰🤲😍💖

وای مرسی عزیزم ان شاالله جوجه های خودتو ب سلامتی بغل بگیری منکه میگم دوقلوعن 

دکتر خوب تو تهران زیاد داریم عزیزم چندتا کاندید کن همه چیشونو بررسی کن بعد برو زیر نظر یکیشون وادامه ...

مرسی عزیزم درسته چنتا رو زیر نظر گرفتم ان شاالله که تا آخرش همه چیز ب خوبی پیش بره 

والا به من میگفتن چله اش رد بشه خوابش درست میشه چله رد شد گفتن بعدِ دوماهگی حالام شما میگی بعدِ چهار ...

دختر من که تازه بعد ۴۰ روز شروع شد کولیکش بعد دوماهگی هم اوج بی خوابی هاش و گریه هاش بود الان بهتره گریه هاش کمتر شده ولی بیداره نمی خوابه.

خداحفظش کنه 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام ماشاالله جون .خوبین ؟گل پسر خوبه؟😍😍 شما هم مثل مامان سارادلارم درگیر فسقلی هستین و کم سر میزن ...

سلام عزیزدلم شما خوبی؟ ما خوبیم به خوبیت مهربون 

انشاءالله به حق این اعیاد خیلی خیلی زود این روزارو تجربه میکنی ولذتشو میبری 

من انقدر این تاپیکو بچه هاشو دوست دارم که حد نداره چون خونه هممونه و شمام که آبجیامید انقدر که همه درکنار هم با خلوص نیت به هم کمک میکنن ودعای خیر

باورت میشه تو اتاق زایمان اسمِ کابریت اومد تو ذهنم یادت کردم انشاءالله با این انتقالت صاحبِ نی نیهای ناز وسالم وصالح میشی عزیزدلم