2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
نميدونم اخه من يادمه گفته بودن دوماه بهتره فاصله داشته باشه داري ميري تو سيكل كمتر از دوماهه 

پس نمیزنم 🙋‍♀️ اره کمتر از دوماه میشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من طبعم گرم و تر هست..لطفا هر چی به ذهنت میرسه بهم بگو  ممنونتم ان شاءالله بارداری راحتی د ...

خب پس حتما برای رژیم متعادل رو به سردی داشته باشی ولی زیاد هم سردیجات نخور.

بیشتر پروتئینی بخور و قندهای مصنوعی رو کااامل حذف کن حتی در حد یک گرم هم نخور.

گرمیجات رو حتما همراه یچیز سرد بخور، مثلا خرما رو با شیر بخور، یا اگر نتونستی مصلح هر گرمیجاتی رو بخوری در طول روز یه استکان عرق کاسنی بخور.

کربیوهیدرات کمتر از قبل بخور، فیبر و سبزیجات و آب فراوااااااان بخور، انقدرررر آب تاثیر داره که قابل وصف نیست، من حداقل هر ۲ ساعت یه لیوان آب ولرم میخوردم، سعی کن آب جوشیده شده بخوری بهتره.

میوه جات زیاد بخور. قرص ال آرژتین و کوآنزیم کیوتن و ویتامین A و E  فقط تا روز انتقالت بخور کمک کننده هستن.

من بدون پچ و رژیم غذایی مناسب طبعم بالاترین ضخامتم روز ۱۴ سیکل ۶,۸ بود ولی با این دو مورد روز دهم سیکل به ۷,۸ رسید که قطعا تا روز انتقال بالاتر هم رفته بوده.

ان شاالله این دوره همه چیز برات خوب پیش بره و مامان بشی، فقط استرس رو هم حتماااااا از خودت دور کن که مانع افزایش ضحامتت میشه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
آره گفت چون بارداری از ۴ ساعت قبلش ناشتا باش، ۷ صبح باید بیمارستان باشم، توکل بر خدا ، محتاج دعای خی ...

انشالله خیر سحر جانم به سلامتی بری سرکلاژ کنی به خیرو خوشی این مدت رو سپری کنی عزيزم 

از کجا میشه فهمید طبعمون چیه 🙂 من نمیتونم طبعم رو تشخیص بدم 😬

یا باید بری پیش کارشناس طب سنتی یا از روی این سایتها که سوال میپرسن و تست دارن طبعت رو تشخیص بدی، چند تا سایت برو تشخیص طبع، اگر همشون یکی دراومد دیگه مشخص میشه طبعت چیه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام ساراجونم خوبی عزیزم؟ دختر گلت خوبه؟ مام خوبیم بخوبیت گل پسری هم خوبه شکر کولیکش الحمدالله خیلی ...

قربونت عزیزم خوبه عزیزم قربونت خب شکر خدا دختر منم خیلی بهتر شده ولی خب شب و روز رو هنوز پیدا نکرده شبا بیداره 

نامدار باشه خدا حفظش کنه شیر خودتو میدی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍