2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045865 بازدید | 684486 پست
آره دقیقا منم میفهممت خیلی سخته الانم ک تو استراحتم اینقدر روزهام سخت میگذره چون نه جایی میتونم بر ...

دقیقا.

ولی من مجبورم خودم رانندگی کنم از پس فردا .

ولی مسیر محل کارم ترافیک نیس اتوبان هستش

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 

دوستای عزیزم که باردار هستید اولین ویزیت که رفتید فقط سونو شدین یا آزمایشی چیزی هم براتون نوشتن؟ مثه ازمایش ادرار، پاپ اسمیر و....

تو پیج یه متخصص بودم لیست ازمایشای سه ماه اول بارداری رو نوشته بود

گفته بود با هر بار مراجعه تست ادرار و.... باید گرفته بشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم استرس گرفتم دیگه نمیخورم 

عزیزم اسپرین خوردنش و قطع کردنش با دستور دکترت باید باشه ها چون خیلی ها بهش نیاز دارن اینجوری نیست که عارضه صد درصدی نشون بده من پردنبزولونم فک میکنم شنیده بودم که شکاف و لب و کام میاره ولی خیلی از بچه ها استفاده کردن و خداروشکر اتفاقی نیفتاده من خودم مشکل انعقادی نداشتم ولی چون یه دونه قبل دخترم سقط داشتم سر بارداری دخترم تا ۲۸ هفته اسپرین خوردم و خداروشکر اتفاقی نیفتاد  

یه نظرخواهی

متخصصی ک بار اول سونو ساک شدم در حال حاضر مسافرته و حدود ۴ روز دیرتر از تاریخ سونوی قلبم میاد

بنظرتون ۴ روز منتظرش باشم یا برم یه متخصص دیگه؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دقیقا. ولی من مجبورم خودم رانندگی کنم از پس فردا . ولی مسیر محل کارم ترافیک نیس اتوبان هستش

بازخداروشکر ک ترافیک نیست

اما خیلی مراقب باش تاالان اگر حرکتی اضافه کسی میکرد و نمیترسیدیم الان ممکنه هول ب دلمون بیفته

خیلی مراقب باش

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دوستای عزیزم که باردار هستید اولین ویزیت که رفتید فقط سونو شدین یا آزمایشی چیزی هم براتون نوشتن؟ مثه ...

من ک فعلا فقط سونو میشم فقط 

هنوز ازمایش ننوشتن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
یه نظرخواهی متخصصی ک بار اول سونو ساک شدم در حال حاضر مسافرته و حدود ۴ روز دیرتر از تاریخ سونوی قلب ...

ببین اگر میخوای همه سونوهاتو ی جا بری کلا صبر کن بیاد

وگرنه خیلی تفاوتی نمیکنه چون نهایتش دکترته ک بر اساس سونو دارو تجویز میکنه

ببین اگر میخوای همه سونوهاتو ی جا بری کلا صبر کن بیاد وگرنه خیلی تفاوتی نمیکنه چون نهایتش دکترته ک ...

یعنی اگر ۴ روز زودتر جای دیگه سونو بشم

بعد ک دکترم اومد باید پیشش برم چون داروهامو خودش باید بده؟

پس اینجوری دوباره کاری میشه باید منتظر بمونم برگرده

عزیزم اسپرین خوردنش و قطع کردنش با دستور دکترت باید باشه ها چون خیلی ها بهش نیاز دارن اینجوری نیست ک ...

مرسی عزیزم نه میخورم تا برم پیش دکتر خودش نظر بده والا با ای وی اف سره هر چیزی باید استرس بکشیم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
دوستای عزیزم که باردار هستید اولین ویزیت که رفتید فقط سونو شدین یا آزمایشی چیزی هم براتون نوشتن؟ مثه ...

سلام عزیزم من سونو شدم و ازمایش کلی دادم ک ازادش شد هفتصد  ازمایش ادرار و خون  بود 

بازخداروشکر ک ترافیک نیست اما خیلی مراقب باش تاالان اگر حرکتی اضافه کسی میکرد و نمیترسیدیم الان ممک ...

حتما عزیزم ممنون که به فکرمین

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 
آره دقیقا منم میفهممت خیلی سخته الانم ک تو استراحتم اینقدر روزهام سخت میگذره چون نه جایی میتونم بر ...

وای این کارا و خریدایی ک ادم منتظره شوهر بخره بیاد خیلی سخته انگار دست و پامو بستن 

اصل اون  رضایتیه ک‌ خودت داشتی و مریضایی ک اونجا دیدی راصی ان وگرنه تو همین سایت یه سریا فقط سر ...

والا ميخاستم وسطاي ماه پنج برم زير نظر لباف اونارو خوندم فعلا منصرف شدم🤣🤣🤣🤣صارم از شروين٦٨ بپرس تو اكباتانه پريتانولوژيست داره