2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045770 بازدید | 684483 پست
سلام عزیزم خوبی  دیروز زنگ زدم مام گفت 20 تا جنین 70 تومن  رویان 4 تا جنین 30 تومن رویان ...

حالتو خوب میفهمم خودمم همه اینا رو کشیدم

انشالله بهترینا برات پیش بیاد

حتما لهزم نیست بیست جنین تست بدی

مثلا میتونی ۸ تا رو بدی تست کنن انشالله که همشون سالم درمیان

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قیمتش میدونی چنده؟

قیمتی نداره عزیزم ولی بدون نسخه پزشک نمیدن و جالب اینکه برا دوسال پیش ک من استفاده کردم ب سختی تو بازار بود و به سختی و با گریه از یه داروخونه خریدم نمیداد بهم و میگفت نیست تو بازار و فقط برای دکترای مشخص میفروشیم 

الان نمیدونم باشه یا نه

دوستان من امروز که دوتا پروژسترون زدم امپولم فقط برا فردا ۲ تا مونده .دیگه لازم نیس که تا روز آزمایش؟چون اینارو تجویز کرده بود که هرروز ۲تا زدم

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 
دوستان من امروز که دوتا پروژسترون زدم امپولم فقط برا فردا ۲ تا مونده .دیگه لازم نیس که تا روز آزمایش ...

نه نباید کم کنی  ببین داروخونه همینجور نمیده 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
چرا عزیزم بالا پایین ممنوعه؟  البته نظرت رو رد نمیکنما....  منظورم اینه علتش چیه؟  ...

من پرستارم بخاطرهمین گفتم کمک کنم توی این سوال این قسمت احتمال اسیب به پرده پریتوئن شکم هست تزریق انجام نشه از ناف یه مثلث به بالا یه مثلث به پایین تزریق نشه

بچه ها یه سوال من قبل از انتقال و اینا یه دکتر انتخاب کرده بودم ک بعدا برا بارداری و زایمان برم پیشش الانم ک دوقلو شده ب نظرتون برم پیشش یا دکترت مخصوصی چیزی میخواد دکترش برا زایمان خوبه اما چون دوقلوعه یکم دو دلم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
دوستان من امروز که دوتا پروژسترون زدم امپولم فقط برا فردا ۲ تا مونده .دیگه لازم نیس که تا روز آزمایش ...

عزیزم حتما باید تا روز ازمایش پروژسترون و داروهات ادامه بدی اگه تموم شده بده دکتر برات بنویسه بگیر و تا ازمایش ادامه بده انشالله مثبت هم شدی همچنان این داروها ادامه داره قطع کنی پروژسترون پریود میشی