2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست
سلام زینب جون فدات شم قربونت برم به خدا که خیلی برات دعا کردم و خوندم و منتظر بودم مثبت بشی دورت بگر ...

انشاالله خوش خبر بیایی عزیزم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در حدی پاهام درد میکنه و زیر دلم تیر میکشه انگار الانه پریود بشم

اره عزیزم این مدلی میشن و اینم نشونه خوبیه انشاالله که بتای تپل مپل

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بیاید منو دعوا کنید بیبی چک نذارم

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

16 سال اقدام بودم این سری از تخمک اهدایی استفاده کردم 30 تا تخمک داد ک 14 تاش جنین شد و 3 تا رو انتقال دادن 11 تای دیگه رو فریز کردن علائم نداشتم جز امروز ک دل درد و سر درد گرفتم وسوسه شدم تست زدم اما نمیدونم میشه ب این تست اعتماد کرد یا ن

عزیزم سوالت رو درست متوجه نشدم، موقع انتقال معمولا میگن مثانه پر بشه تا بتونن از طریق گاید سونو دقیق ...

یه سوال دارم

موقع انتقال مثانه پر هستش باعث نمیسهبعدش ادم زود بره دستشویی؟؟اشکالی نداره🤔🤔🤔برام سوال شده

یه سوال دارم موقع انتقال مثانه پر هستش باعث نمیسهبعدش ادم زود بره دستشویی؟؟اشکالی نداره🤔🤔🤔برام س ...

من یکم بهم فشار اومد اما تحمل کردم چون شنیده بودم با مثانه پر فضای رحمو بهتر شناسایی میکنن و جنینو جای بهتری قرار میدن

والا برا ما سونو نبود یادمه از دکترم پرسیدم که چرا ما باید نیمه پر باشیم....  یه چیز منطقی اون ...

رحم بهتر تو دسترس قرار میگیره به من گفتن حتما نیمه پر باید باشی

خدایا شکرت
دوستا فردا روز نهم انتقالمه این تست رو الان زدم میدونم زود زدم ولی ب نظرتون میشه امید داشت

مبااااارکه عزیزم. ان شاالله بسلامتی تا اخر😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فدای تو بشم انشاالهه بزودی زود قشمت خودت من برای تو و داداشم اینجا موندگار شدم😅😍

قربوووووونت برم عزیزم چقد مهربونی اخه😍❤️❤️❤️❤️🤗

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱